Hogy élitek meg a mindennapokat? Mögöttem nincs senki aki megvéd. Egyedül vagyok és nagyon védtelennek érzem magam. Ti ezt hogyan elitek meg? Vagy másnak nincs is ilyen problémája? Penge mindenki?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 10:37
1/10 anonim válasza:
Mi a fenétől kell téged megvédeni? Engem sem véd senki, mégis elvagyok.
2/10 anonim válasza:
Mitől kellene megvédeni? Itt kezdődik sajnos nagyon mélyről a problémád. Diszfunkcionális családi mintákból indul. Van segítség, de csak ha motivált vagy.
Nagyon sajnálom, hogy így érzel.
3/10 anonim válasza:
Menj el önvédelmi tanfolyamra, és ne sajnáltasd magad, de tudom, hogy az a legkönnyebb. Mit teszel azért, hogy a helyzeted javuljon?
5/10 anonim válasza:
Most posszantom a 6. borsodit.Király az élet.
6/10 A kérdező kommentje:
járok edzeni
2023. jan. 21. 10:54
7/10 anonim válasza:
Itt egy kis feketeribizli pálesz van. De kivárom a "társadalmilag elfogadott" 12 órát. Egézség. 😁
8/10 anonim válasza:
Itt mindenki kiqrt f@szagyerek, sajnos nem értjük meg a problémádat.
9/10 anonim válasza:
Lepj be az allampartba es minden kiegyenesedik
10/10 anonim válasza:
A munkahelyem xar, ott egyedül vagyok szinte egy állandó problémával szemben. Más helyzetben szerencsére nem vagyok benne, egyedül élek, így családi problémák nem nagyon vannak, de elég nekem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!