Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lassan 30 éves férfiként,...

Lassan 30 éves férfiként, kisugárzás vagy egyéb oka lehet-e vajon annak hogy még sosem volt semmiféle kapcsolatom ? Részletesebben lent.

Figyelt kérdés
Eddig munkahelyeimen egyedül dolgoztam,a suliba járáskor már melóztam 2 telefonszám van a telefonomba.Lakásom, autóm van nincs hitelem. És az egész életemet egyedül éltem szinte le, Nem lopok, nem csalok, öszinte és becsületes vagyok. Mégis valami nem kerek és nem tudok rájönni mi az ? Mi lehet az oka ?

máj. 24. 17:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%

#8 Én is dettó ugyanígy vagyok! Én sem járok sehova, otthon szeretek a leginkább lenni.

Annyi hogy pár éve ugyan még én is 99kg voltam, de tavaly életmódot váltottam így most 75kg vagyok, plusz valamelyest ki is gyúrtam magam, de egyenlőre a sült galamb még nem jelentkezett.. :D

máj. 24. 18:23
 12/36 A kérdező kommentje:

"Tulajdonképpen akkor nincs barátod, nincs párod. Családoddal,szülőkkel azért csak van kapcsolatod ?Részben hasonló voltam fiatalon,ezért kérdezem."

Barát nincs , haver 1,2 akad. Család halál és távolság.

máj. 24. 18:26
 13/36 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen megértelek,velem is így volt.

Akkor lett párom,mikor munkahelyen összeismerkedtünk. Most már se társ,se barát nincs, család pedig már nincs.

Mondjuk előtted még van bőven a korod miatt pozitív lehetőség !

F

máj. 24. 18:29
 14/36 A kérdező kommentje:

"#8 Én is dettó ugyanígy vagyok! Én sem járok sehova, otthon szeretek a leginkább lenni.

Annyi hogy pár éve ugyan még én is 99kg voltam, de tavaly életmódot váltottam így most 75kg vagyok, plusz valamelyest ki is gyúrtam magam, de egyenlőre a sült galamb még nem jelentkezett.. :D"

Én anno 140Kg Ról fogytam le 85 re és utána még hozzá jött egy kis izom azóta pedig még egy kis felesleg is de én így jó vagyok :D

máj. 24. 18:30
 15/36 anonim ***** válasza:
43%
Hm....
máj. 24. 18:50
 16/36 anonim ***** válasza:
70%
Kicsit olyan magadnak valónak tűnsz, ilyen otthonülős típus vagy. Nem jársz emberek közé, így nehéz kapcsolatokat kialakítani.
máj. 24. 19:03
 17/36 anonim ***** válasza:
64%
Mennyire van humorod? Hogyan kommunikálsz az emberekkel?
máj. 24. 19:10
 18/36 A kérdező kommentje:

"Kicsit olyan magadnak valónak tűnsz, ilyen otthonülős típus vagy. Nem jársz emberek közé, így nehéz kapcsolatokat kialakítani."

Apám ágáról 5-en lettek öngyilkosok szval nem is csodálom hogy magamnak való vagyok biztos örököltem.

máj. 24. 19:11
 19/36 A kérdező kommentje:

"Mennyire van humorod? Hogyan kommunikálsz az emberekkel?"

Humorom van azért az emberekkel is általában megtalálom a közös témát, már akivel lehet :D

máj. 24. 19:16
 20/36 anonim ***** válasza:
51%

Nem bántásként vagy célzásként mondom, de vannak ismerőseim akik bár 180+ magasak, sportolnak is mégsem vonzóak mint férfi vagy mint ember.

Fura témáik vannak, elég unalmasak is. Nem lenne baj velük, de valahogy mégsem velük képzeli el az ember a kapcsolatot.

máj. 24. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!