Lassan 30 éves férfiként, kisugárzás vagy egyéb oka lehet-e vajon annak hogy még sosem volt semmiféle kapcsolatom ? Részletesebben lent.
#8 Én is dettó ugyanígy vagyok! Én sem járok sehova, otthon szeretek a leginkább lenni.
Annyi hogy pár éve ugyan még én is 99kg voltam, de tavaly életmódot váltottam így most 75kg vagyok, plusz valamelyest ki is gyúrtam magam, de egyenlőre a sült galamb még nem jelentkezett.. :D
"Tulajdonképpen akkor nincs barátod, nincs párod. Családoddal,szülőkkel azért csak van kapcsolatod ?Részben hasonló voltam fiatalon,ezért kérdezem."
Barát nincs , haver 1,2 akad. Család halál és távolság.
Teljesen megértelek,velem is így volt.
Akkor lett párom,mikor munkahelyen összeismerkedtünk. Most már se társ,se barát nincs, család pedig már nincs.
Mondjuk előtted még van bőven a korod miatt pozitív lehetőség !
F
"#8 Én is dettó ugyanígy vagyok! Én sem járok sehova, otthon szeretek a leginkább lenni.
Annyi hogy pár éve ugyan még én is 99kg voltam, de tavaly életmódot váltottam így most 75kg vagyok, plusz valamelyest ki is gyúrtam magam, de egyenlőre a sült galamb még nem jelentkezett.. :D"
Én anno 140Kg Ról fogytam le 85 re és utána még hozzá jött egy kis izom azóta pedig még egy kis felesleg is de én így jó vagyok :D
"Kicsit olyan magadnak valónak tűnsz, ilyen otthonülős típus vagy. Nem jársz emberek közé, így nehéz kapcsolatokat kialakítani."
Apám ágáról 5-en lettek öngyilkosok szval nem is csodálom hogy magamnak való vagyok biztos örököltem.
"Mennyire van humorod? Hogyan kommunikálsz az emberekkel?"
Humorom van azért az emberekkel is általában megtalálom a közös témát, már akivel lehet :D
Nem bántásként vagy célzásként mondom, de vannak ismerőseim akik bár 180+ magasak, sportolnak is mégsem vonzóak mint férfi vagy mint ember.
Fura témáik vannak, elég unalmasak is. Nem lenne baj velük, de valahogy mégsem velük képzeli el az ember a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!