Ezt miért nem veszi észre senki a kisugárzásban?
Semmit nem látnak mások, mivel nem ismerik az apukádat. Senki semmi ilyenre nem gondol, hogy egyes szokásaidat az apukáddal azonosítsák. Minden ember más, mindenkinek mások a szokásai, de ezeket senki sem jegyzi meg. Ha erre gondoltál.
Vagy esetleg arra, gondolsz hogy a szerencsétlenség örökölhető? Mert nem az. Te magad irányítod az életed ahogy tudod.
Ha "megtanulsz magabiztos lenni", annak pont az a lényege, hogy első körben levetkőzöd azokat a gesztusokat, amik erre utalnak. Tehát a "szerencsétlen apád" gesztusait tudatosan elhagyod és megfigyeled a magabiztos emberek mozdulatait.
Én is nagyon szeretek így random dolgokon filozofálgatni, de te már az az eset lehetsz, aki túl sokat gondolkodik. Egy bizonyos határon túl ez már nem a javadat szolgálja. Próbálj ki néhány aktívabb vagy több figyelmet igénylő tevékenységet! :)
Például ha belevágsz valamilyen sportba, az a túlgondoláson is segít, az önbizalmadat is növeli, és a megfelelő izomcsoportok fejlesztésével könnyebb lesz egy magabiztos ember látszatát keltened.
Nem értek egyet. Nem befolyásolja ilyen mértékben az életed és a rólad kialakított képet.
Én annak ellenére, hogy nő vagyok, nagyon hasonlítok apukámra, az arckifejezéseink, a mozdulataink, a testtartásunk. Mégis teljesen más személyiségek vagyunk, teljesen más a felnőtt életünk, és az emberek is mást gondolnak rólunk.
És kit érdekel, hogy mit látnak mások? Egy idegen csak a felszínt látja. Aki ismer, az tudja, hogy milyen van, akkor is, ha vannak apádra hasonlító mozdulataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!