Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem számíthatnak az...

Akik nem számíthatnak az életben senkire ,ök nem félnek,ha bármi baj van senki nincs?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 06:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem félek.
2023. nov. 30. 06:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Pl. ,hogyha műtétre kerül a sor, és nincs aki bevigyen ruhát vagy nincs aki látogasson... Ilyenekre is gondoltam!
2023. nov. 30. 06:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában van egy normális kórházban szocmunkás, aki segíthet az ilyen megszervezésében.
2023. nov. 30. 06:54
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Miért féljek olyantól ami még sem történt velem , nem lakásbiztosítás ügynök vagyok azok papolják úgy hogy , miv an ha leég ez meg az ?
2023. nov. 30. 07:19
 5/17 anonim ***** válasza:
43%

Nem tom hol élsz, de én alapból egy komplett túlélő csomaggal megyek be egy smafu időpontra (mert annyi csúszás van) ,nemhogy egy műtétre...

2023. nov. 30. 07:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha félünk, attól jobb lesz? Én legfeljebb amiatt szoktam aggódni, hogy ha otthon történne velem vmi, akár hetekig se találnának rám.
2023. nov. 30. 08:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem félek.

Elöször is, akik "számíthatnak" valakire, azok esetében is a legtöbbször ez csak addig müködik, amíg nincs probléma, utána nem.

Másodszor, ha be kell mennie valakinek mütétre, akkor egy értelmes valaki saját maga összeszedi, amire szüksége van. Mütét után meg nem éppen látogatásra vágyik az ember.

Harmadszor senkinek nincs bejárása a lakásomba, úgyhogy eleve nem tudna semmit behozni.

Akinek van esze, az nem másokra számít, hanem önállósodik, akkor nem éri meglepetés.

2023. nov. 30. 08:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Moért félnék?

Folyamatosan nagyon sok baj van a bolygón. Nem lenne váltotás.

2023. nov. 30. 08:27
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Egyébként jó a kérdés. Remélem egyik pillanatról a másikra meghalok, ha eljön az idő és úgy kell majd rámrúgni az ajtót.
2023. nov. 30. 08:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni. Egyrészt igaza van a hetesnek, sokan koppannak ha baj van, mert eltűnik mindenki. Ha kórházba kerülnék, nemérdekelne a csomag. Adnak hálóruhát, várnám hogy mielőbb hazajöhessek. Én amúgyis azt látom, ha valaki kórházba kerül, a családjának is csak nyűg a látogatás. Csak a beteg előtt nemmondják.
2023. nov. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!