Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem számíthatnak az...

Akik nem számíthatnak az életben senkire ,ök nem félnek,ha bármi baj van senki nincs?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 06:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem,nem féltem, de ez mára már változott.

Most sem félelemnek mondanám, inkább előrelátásnak a váratlan helyzetekre.

Történt hogy teljesen leromlott az immunrendszerem, alap betegségem sem piskóta és elkaptam a covid vírust. Ráadásul nem sokkal előtte költöztem egy kisfaluba. Senkit nem ismertem.

Hiába volt /van/ mindig elkészítve a kórházi 'menetfelazerelés', ha már telefonálni sem tudsz és felkelni sem az ágyból.

A szomszédok figyeltek fel a hiányomra, szó szerint berúgták a katonák a kaput, jött orvos, mentő majd irány a kórház.

A lényeg, mára már kialakítottam a szükséges ismeretséget, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket.

Azt hiszem felelőtlenség volna saját magammal szembe ha nem hagyatkozhatnék ismerősök segítségére.

Ráadásul így nyugodtan el is utazhatom, szükség esetén van akik gondoskodnak állatkáimról, figyelnek a házra távollétembe.

Persze ezek a szívességek oda-visszaműködnek.

2023. nov. 30. 13:29
 12/17 Metionin ***** válasza:
95%
Nem, már megszoktam.
2023. nov. 30. 13:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenki válasza hasznos volt.
2023. nov. 30. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne rossz érzés, vagy miért félnék?

Megtanították, mennyire számíthatok rájuk, innentől kezdve én is így viszonyulok hozzájuk.

Nem érdekelnek. Ha kórházba kerülök? Voltam, egyszer nem látogatott meg a családom, akkor meg?

Nem izgat.

2023. dec. 1. 15:14
 15/17 A kérdező kommentje:
14 es ezt szomorúan olvasom,sajnálom!
2023. dec. 1. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Én életemben egyszer voltam kórházba,és utáltam,h sokan látogattak,mert mindig is egy erős,karakán csaj voltam,és nem díjaztam,h ilyen kiszolgáltatott helyzetben láttak!Most már eltűntek az életemből azok az emberek,de nekik én jobban hiányzom,mint ők nekem,az tuti,mert pl nincs kitől kölcsönkérni-amit persze sose kaptam vissza-,szóval jobb nekem egyedül,a4cicámtól maximális szeretet kapok,ami bőven elég nekem,bennük sose csalódtam még!Amúgy itthon szerintem a legtöbb gyerekkel rendelkező embernek se lesz segítsége öregkorára,mert a fiatalok nagy része kimegy külföldre,úgyh ezért sem bánom,h nem szültem!Ahogy mondani szokták:ami nem öl meg,az megerősít!:)
2023. dec. 13. 19:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Nah igen ilyen emberekre nincs is szukség!

Én is megtanultam ,hogy csakis magamra számíthatok, meg anyukámra!

Hiába van tesom, meg rokonság!

2023. dec. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!