Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs senki akire számíthatnék...

Nincs senki akire számíthatnék, akit érdekelnék csak egy kicsit is, van így értelme élni?

Figyelt kérdés
Minden létező ember elfordul tőlem
2015. nov. 12. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresed a társaságot, esetleg benned van a hiba.

Változtass.

2015. nov. 12. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Élni mindig van értelme, még egyedül is.

Gondolj arra hogy egy életed van, ha meghalsz, akkor senkivel nem cseszel ki, csak saját magaddal. Hiányozni így se úgyse fogsz senkinek, még akit szeretnek azt is elfelejtik előbb utóbb.

Életed viszont egy van, és rajtad áll hogy éled, még ha egyedül is vagy, akkor is lehet élvezni.

Szerintem leginkább a mások általi függőségen kell továbblépni, megnézni azt, miben fejlődhetünk, és hogyan lehetünk egymagunk is boldogok.

2015. nov. 12. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincs ilyen ember a közelemben, mégis szeretek élni.

#1 miért mindig én alkalmazkodjak máshoz? Változzanak ők!

2015. nov. 12. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

keress olyan embert vagy embereket akik elfogadnak úgy ahogy vagy és fontos, hogy szeresd magadat és ne hagyd magadat!

hány éves vagy?

2015. nov. 12. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehj, na! :*
2015. nov. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!