Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt miért nem veszi észre...

Ezt miért nem veszi észre senki a kisugárzásban?

Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni de nem találok erről témát sehol. Mindig azt mondják a kisugárzásról hogy pozitív gondolkodással megváltoztatható meg ilyen hülyeségek. Én szerintem a kisugárzásunkba benne van egy csomó örökölt kód! Egy pl.: van egy férfi és születik egy kislánya. Meglátod és azt mondod: tiszta apja! Bármilyen is lesz a kislány a kisugárzásába ott van az apja hasonló problémákkal fog küzdeni. És ezt konkréten láttam is több családtagomnál, és magamon is. Ezt lehet látni a mozdulatban a mimikában a gesztikulációban.Ez miatt nem lehetünk önmagunk! Mert örököltük! Mi a véleményetek?

jan. 29. 11:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es nem értek egyet, átörökölhető! Hidd el!
jan. 29. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:

A kisugárzás fogalma az teljesen màs.

Az olyan hogy egyik nap pl mindenki megszólít téged nyitnak rád az emberek uton útfélen, "körbedongnak", másik nap meg senki le se sz.r, vagy az ellenségeid tudod csak gyűjteni.

jan. 29. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
*Akkor egyik nap jo a kisugarzásod masik nap nem
jan. 29. 12:31
 14/16 A kérdező kommentje:
12-es amikor én párt kerestem régen akár vidáman akármilyen szomorúan mindig ugyanolyan típust vonzottam be. És mikor egy nagyon szimpatikus férfit megkérdeztem mégis miért nem? Hát azt mondta valahogy a kisugárzásod miatt! Hát ez a kisugárzás!
jan. 29. 12:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem kérek több választ inkább egy szakemberhez fordulok!
jan. 29. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet örökölni, csak ugyanazt a példát másoljátok le újra és újra a családodban. Valamit nagyon másképp kellene csinálnia mindenkinek. Az én szüleim sem boldogok. Apámmal nem tartom a kapcsolatot. Anyám keserű. Én meg boldog vagyok.
jan. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!