Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nem érdemel...

Csak szerintem nem érdemel senki tiszteletet pusztán azért mert izmos?

Figyelt kérdés
Rendszerint járok a terembe én is, de szerintem nem az a kemény munka hogy lejár valaki és izmos hanem ahogy megteremti rá a pénzt. A terembe járni az a hobbi. Pláne nem érdemel tiszteletet érte az aki a szülői házból vagy jó anyagi háttérrel oldotta meg, mégis akkora az egójuk egyeseknek ezért. Engem ugyan támogatnak egyenlőre a szüleim, de igyekszem minél jobban fizetőbb állást találni hogy magam finanszírozzam az egészet és minél több mindent megengedhessek magamnak. Egy részét már úgy is én fedezem.
2023. nov. 9. 04:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Izomtól függetlenül mindenkinek jár a tisztelet!
2023. nov. 9. 05:47
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Én is edzek és tudom hogy mit ad az edzés. Az izmok természetesen tisztelelet adnak és sugallanak. Én pl.sosem voltam még teremben, hanem otthon edzek, de az edzés nagyban növel bennem minden érzést. Amikor minden nap 1000fekvőt és utánna azonnal 2000felülést csináltam, legyőzhetetlen érzés volt a testemben. Úgy gondoltam, hogy mindenhol meg tudnék felelni, és a testem szexuálisan is bőven megfelelő lett. Amikor nem edzettem, akkor a szebb lányokról is picit negatívan gondolkodtam, hogy úgy sem sikerül és hogy kár megismerkedni, és hogy a nők megaláznak meg lenéznek majd. Most pedig hogy az edzés megkomolyított, így már teljesen máshogy látom a világot. Nem félek semmitől. Nem félek a szebb lányoktól sem, mert tudom hogy tökéletes a testem. Igazából nem is vágyom senkire, mert az edzés kivette ezeket a gyerekes vágyódásokat. Sokkal komolyabb és magabiztosabb emberré tett. Az edzés által megismertem a tényleges valóságot, hogy a dolgoknak hogyan kellene valójában működniük.
2023. nov. 9. 05:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy megadom a tiszteletet bárkinek, magamat minősítem.
2023. nov. 9. 06:46
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Pusztán azért, persze hogy nem.

Max csak kevésbé értelmes emberek között.

Számos egyéb tulajdonsága lehet egy nem különösebben izmos embernek is, amiért tisztelik mások.

De kizáró ok sem lehet az izomzat, teljesen semleges ilyen szempontból.

2023. nov. 9. 06:58
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

En arra nezek fel,akin latom,h szaljas es kisgyerekkora ota soortol vmit. En latom a kulonbseget a psgogli7 1-2 ev alatt osszesztetoidozott felfujt izma (labizma nincs!!!a melle hajas madztopatuas lefele csungo mellbimbo ,hsjas az egesz ember <szemelyisegre nagyon birom,zsenialis jo paraszti esze van > stb ) es a kisgyerekkora tobbfele sportot rendszeresen uzo emberen ,akin szalkas lapos kemeny izmok vannak. Meg is szoktam dicserni az ilyen gerekkora edzo natural embereket,h mennyi munka van benne milyen szep.

A 2-esnek nagyon egeszseges jogos onbizalma van ,ami nagyon alapveto szukseglet egy tartos parkspcsolatban. Grat neki.

Jo is lenne,ha ez lenne egy egyre erosodo trend ,h a fiuk lanyok az edzesekkel izomzattal versenyeznenek egymas kozott a cigizes /sminkeles/alkoholfogyasztas:draga ruhak vasarlasa helyett. Jo lenne megtobb ilyen utcan edzo csoportokat latni / street work out palyak,de meg vihetnenek sulyzokat kettlebelleket. Jo baratsagom szovodnek ilyenkor.

2023. nov. 9. 08:33
 6/11 A kérdező kommentje:
5.Neked a helyesírás szótárat kéne felcsapni.
2023. nov. 9. 08:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért a munkáért érdemel elismerést, amit abba fektetett, hogy izmos legyen. A tisztelet az egy más dolog.
2023. nov. 9. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Hasonlót tudok írni, mint a az 5-ös: elismerést mindenképpen érdemel minden kigyúrt vagy csak szálkásan izmos, sportos kinézetű ember. Ugyanis annyi biztos, hogy van kitartása és némi ismerete táplálkozás/sport témában. Azt meg hagyjuk is, hogy néz ki a legtöbb ember.

A kérdező helyében meg nem kritizálnám az 5-öst, ha közben gondolom van 'egyelőre és úgyis' szavak leírásával - többek között.

Egyébként az 5-ös mintha telefonon gyorsan gépelt volna, azért ilyen hozzászólása.

2023. nov. 9. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Magyarán irigy vagy arra, akinek több jutott, mint neked.

Ha a szülői házból csinálja, akkor mondhatná azt is, hogy nem teszi, és a kanapén ül szabadidejében.

A kitartást nem adják innen.

Ettől függetlenül nem érdemes másokhoz mérni magad.

2023. nov. 9. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő kemény munka.Az edzés is,mert amikor még sétálni sincs kedve valakinek,mégis lemegy edzeni,az nem könnyű dolog.Egyébként nagyjából a 7.válaszolóval értek egyet,az edzésért és a munkával megteremtett pénzért elismerés jár,a tisztelet pedig egy felfuvalkodott,másokat lenéző embernek már nem feltétlen.Aki meg szimplán a szülei pénzén arcoskodik,az egyszerűen buta kisgyerek.
2023. nov. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!