Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,hogy szívesen...

Miért van az,hogy szívesen segít az ember másoknak de mikor neki kéne segítség hirtelen senki sem ér rá?

Figyelt kérdés

2023. okt. 8. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak kihasználnak téged. Erre még vagy nem jöttél rá, vagy nem zavar eléggé és neked belefér egy ilyen viszony is. Van, aki megelégszik a lelki szemetesláda vagy hallgató fél szereppel is, ha cserébe társaságot kap.
2023. okt. 8. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet még nem tapasztaltam, viszont hozzátenném, hogy nincs is sok barátom. Akik viszont a barátaim, nekik bármiben, bármikor segítek, és ez kölcsönös is. Ne hagyd magad hülyére venni, mert azzal csak te jársz rosszul.
2023. okt. 8. 13:49
 3/8 A kérdező kommentje:

2/

Most nem csak barátokról beszélek hanem rokon,ismerős pl.

2023. okt. 8. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tartom magam elég jó emberismerőnek ahhoz, hogy tudjam, hogy kinek érdemes segítenem, és kit kell leráznom ezek közül. Annak nem fogok segíteni, aki szemlátomást csak ki akar használni. Nem vagyok altruista.
2023. okt. 8. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó helyen segítesz. Lehet, nincs is igazán szükség a segítségedre. Esetleg, tehernek érzik. Bármi lehetséges. Viszont, ahogy a 4 es válaszoló írta nem kell mindenkin segíteni. Elég pár barát, akik aztán hálásak lesznek. Nekem ezzel sosem volt gondom. Szerintem, jó embereket küldött mellém a sors.
2023. okt. 8. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:

5/

Hogy érzik tehernek a segítségemet mikor mindig ők fordulnak hozzám?

2023. okt. 8. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6. Akkor, tévedtem. Ki mindenki fordul hozzád segítségért és hogyan értsem a segítést? Anyagi, szakmai, tanácsadás, fizikai jellegű???
2023. okt. 8. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akikre mindig lehet számítani, és vannak, akik néha csak kihasználnak...
2023. okt. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!