Más is utálja, ha nyitva van az ablak?
utálom a kintről érkező hideg levegőt, nagyon fázós vagyok és azt is nagyon megérzem hancsak résnyire van nyitva. En hetekig is ellenzék zárt ablaknál annyora utálom ha nyitva van az ablak.
ez valami hőháztartási probléma lehet?
Utálom, ha valaki szándékosan kisbetűvel kezdi a mondatokat.
Egyéb hibákat is, de ezt különösen, mivel szándékos igénytelenség, arcátlanság azokkal szemben, akik még könyveken nőttek fel és zavaró számukra az ilyen mentalitás. A magyar nyelv megsértése is, ami persze más nyelvekre is érvényes.
Nem “leszólás”, csak nem egészséges 26 fokban majd megfagyni.
#17 Én is imádok nyitott ablaknál aludni :D
De amúgy megértem ha a nyitott ablak zavar valakit, egy kicsit olyan, mintha bejönne a külvilág a lakásba.
Ez valami politikai kérdés, ellenzék zárt ablaknál :)) Amúhy ha most fázós vagy, ez van, később változhat, pl ha valaki izmosabb az kevésbé fázik, meg ha vastagabb a bőre akkor is.
Haha én is elírtam egy szót de direkt nem javítom ki, mert az elírás az nem hiba szerintem ilyen fórumon
14/19 Szervizmérnök úr
A politika kategóriában amit leművelsz, inkább ne is írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!