Szoktatok az ablakon kidobálni ételt, szemetet, bármit ?
Figyelt kérdés
Ha igen miért ? Hányadikon laktok ?2023. máj. 4. 10:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Néha
Csak ha részeg vagyok
Nem vagyok ostoba, tapló, ökörállat szóval nem
67 szavazat
1/22 anonim válasza:
Ki a franc dobál ki ablakon ételt?
2/22 anonim válasza:
Egyszer,nem ízlett a hamburger amit vettem,felfelé sétálás közben kihajítottam az negyedikről de am nem szokásom.
3/22 A kérdező kommentje:
Nálunk volt olyan paraszt, aki kenyeret dobott ki az ablakon
A felettem lakó öregasszony meg az ablakon ürítette ki a porszívógép porzsákját, amíg el nem lett igazítva..
2023. máj. 4. 11:19
4/22 anonim válasza:
Nem, de előfordul, hogy kint felejtek az erkélyen ezt-azt, papírzsepi, kisebb csomagolás, és ha szelesre fordul az idő, akkor elfújja a dolgokat.
5/22 A kérdező kommentje:
Láttam már olyat is, mikor hajnalban mentem melózni, hogy a pali az erkélyről húgyozott lefele...
2023. máj. 4. 11:29
6/22 anonim válasza:
Anyukám mesélte, hogy egyszer a melegszendvics sütőt vágta ki idegből az ablakon, mikor összevesztek az akkori párjával. :DDD Az a szerencse, hogy az akkori lakásunk ablakai nem az utcára néztek, hanem egy tűzfal volt felhúzva elé, lent pedig a szeméttároló rész volt.
7/22 anonim válasza:
Igen, én egyszerűen csak kiszemetelek az ablakon.
Nagyon laza, amikor az erkéjről kidobom a cigit. Jó ott lazulni sé dohányozni.
8/22 anonim válasza:
Én egyszer kibaxtam a tizedikről a cimbalmot. Osz' még pattogott odalent a sok piszkos parasztja. Mé, mondom lett bajotok? Nem! Akkor tovább lehet állni!
De ne sajnáljatok, apám vett nekem másik hangszert, hegedát.
III. Rézműves Bokszer Brúnó
9/22 anonim válasza:
A poloskákat rendszeresen kidobom. :D
10/22 anonim válasza:
9-es, csak nem lehallgatnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!