Szoktatok az ablakon kidobálni ételt, szemetet, bármit ?
Figyelt kérdés
Ha igen miért ? Hányadikon laktok ?2023. máj. 4. 10:54
11/22 anonim válasza:
Alma, paprika csutkát, esetleg citromot.
Szerintem felesleges ezeket a szemétbe dobni, amikor a hangyák, egyébb bogarak valoszinűleg megeszik. Persze fák, bokrok közé dobom, nem a betonra.
12/22 anonim válasza:
Nem, de egyszer felmentem a 7.re és ott ült a ház előtt pár k.rva,én meg fentről köptem egyet, néztem ahogy rá esik az egyikre és elszaladtam 🤣🤣🤣
13/22 anonim válasza:
Hát persze! Mindennap valamit. Mondjuk én kertesházban élek, és azért dobom ki az ablakon, mert akkor a csirkék megeszik. :)
14/22 anonim válasza:
Max a fenyőfát minden évbe! Persze utána le kell menni és a kukához vinni! 😁 De ezzel nem vagyok egyedül gondolom!
15/22 anonim válasza:
Nem, soha, ez elég fura szokás...
De pl nálunk az öregasszonyok csontokat szoktak kidobálni az ablakon, egy ismerősöm pedig az autóból szokott szemetet, menet közben
16/22 anonim válasza:
15# Sajnos ez nem újdonság! A szerpentines utakon vagy erdős részeken tele van szeméttel az árok! Épp múltkor beszéltünk róla hogy milyen tahó az ember! Még jó hogy belvárosba nem dobálják ki!
17/22 anonim válasza:
#16 Budapesten történt az eset, amikor én is tanúja voltam, de elvileg rendszeresen csinálják
18/22 anonim válasza:
Nem, de nagyon régen volt olyan szomszédom, aki minden egyes reggel az ablakon hajította ki az ázott teafiltert a hatodikról, néha egy szalámicsücsköt is utánadobott.
19/22 anonim válasza:
Magokat. Néha, mikor gyümölcsöt eszek. Mindig remélem, hogy egyszer gyülölcsfa lesz belőle a társasházunk előtt, de valami gyökér mindig elkaszálja a fünyíróval.
20/22 anonim válasza:
Hát én 1x sétáltam a lakótelepünkön, és az egyik panel mellett elhaladva, asszem talán a 5.-6. elemetről nyitott ablak mögül egy üvöltés: "K*RVAANYÁDATTEHÜLYEF*SZG*CIJÁTÉK!!!!!"
A következő pillanatban egy CRT monitor repült ki az ablakon és elég szép hanggal ért földet, vagyis betont. Még jó, hogy már eléggé eltávolodtam az épülettől. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!