Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan bosszankodok magamba...

Jogosan bosszankodok magamba egy nő miatt?

Figyelt kérdés

Szóval vártam sokat a hidegben egy végállomáson és vártam, hogy felüljek végre a meleg buszra felmelegedni a leghátsó ülésben.

Erre egy nő előttem ült le és a 2-es ülésben a külsőre ült én meg a belsőre ahol közelebb is van az ablak.

Erre ez a hölgyemény fogta és kinyitotta az ablakot anélkül, hogy meg se kérdezné zavarna e engem persze ezt csak utána miután kezemmel gesztikuláltam, hogy "ez most komoly?"...nem elég hogy hideg van kint fagy erre még kell neki még több fagy?

Ilyenkor azért kívánom, hogy legyenek zárva az ablakok mint akkor vannak amikor kellenének nyáron...

Mondom nem szeretnék veszekedni és mondtam oké addig amíg nem jön rám a huzat. És halljátok alig ment pár megállót de legalább becsukta azért.

Most nem azért, de egyértelműen rá alig mehetett a levegő mivel közel se volt hozzá csak rám jött szinte.

Aminek sajnos meg lett a következménye, hogy begyulladt a fülem meg a fél ínyem is feldagadt mellette.

Direkt nem akartam szólni neki mert sok ilyentől begerjednek egyesek meg szó nélkül hirtelen csinálta úgy, hogy amúgy is fagyos volt kint és pár megállót se bírt volna ki levegő nélkül?

Láttatok már ilyen szituációt?

22L

2021. febr. 17. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, magadra lehetsz bosszús. Legközelebb tessék kinyitni a szádat, kérd meg, hogy cseréljetek helyet.
2021. febr. 17. 12:30
 2/12 A kérdező kommentje:
1.Helyet direkt nem akartam cserélni, mert ott volt a kedvenc helyem és egy némber miatt meg nem hagyom ott főleg hogy teli volt a busz...
2021. febr. 17. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen bunkó az emberek jó pár %-a.Ez van
2021. febr. 17. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És leesett volna a karikagyűrű az ujjadról, ha kultúrált formában annyit mondasz, hogy elnézést, ne nyissa ki az ablakot?
2021. febr. 17. 12:37
 5/12 A kérdező kommentje:
3.ez igaz..ez az eset is bizonyította
2021. febr. 17. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

#1 vagyok. Akkor pláne magadra haragudj. Ez bocs, de hül.eség. Mi a fontosabb? Máshol ülsz, vagy esetleg álldigálsz egy darabig, vagy az egészséged bánja (csak írom, hogy van családtagom, aki ez miatt hetekig nyüglődött, "gyógykezelésre" járt), és itt picsogsz mint egy gyerek -bár lehet az is vagy.

Nem gondolom bunkónak a nőt, nem egyforma a hőérzetünk, neki melege volt, és mint írtad, nem sokkal később be is csukta az ablakot, tehát csak nem volt olyan érzéketlen. Meg lehet az embereket kérni normális stílusban is, miért gondolod, hogy veszekedés lett volna? Ha udvarias vagy, akkor általában udvarias választ is kapsz szerintem.

2021. febr. 17. 12:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rosszul volt vagy valami. De ha nem kérdezed meg, vagy nem szólsz, hogy neked ez nem esik jól, teljesen felesleges utána a hiszti, hisz önhibádból vagy most rosszul, hisz TE nem szólaltál meg, hogy neked ez nem jó.
2021. febr. 17. 12:44
 8/12 A kérdező kommentje:
6.láttam pár szituációt ahol normálisan kérte meg a másikat azt tartkón csapta aztán vissza rá szóval kisázmíthattlan..meg hiába mondtam hogy amíg nem jön rám a huzat szarkasztikusan az se fogta meg őt...szóval hiába mondtam volnahogy csukja már be kussolt volna..
2021. febr. 17. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha azon hisztiznél, hogy nem engedtek be a másik sávba, miközben nem indexelsz, mert úgysem fognak beengedni.
2021. febr. 17. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Az inyed nem tud begyulladni a huzattol. Biologiai csoda lenne.

Sapka? Kapucni?

2021. febr. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!