Mi várható el egy 31 éves embertől, aki a következő, sajnálatos tulajdonságokkal rendelkezik (többek között)? Mit gondoltok róla?
- Pszichésen összetetten beteg (autizmus, paranoid skizofrénia, bipoláris zavar), emiatt (is) a leszázalékolás/rokkantsági határán áll, de fogyatékossági támogatást már évek óta kap.
- Fizikálisan sem egészséges (kezdődő cukorbetegség, magas vérnyomás, szívritmuszavar, zsírmáj, magas koleszterin-szint, erőteljes, - gyógyszerek okozta - elhízás és parkinzonizmus, bokasüllyedés, gynecomastia /alacsony tesztoszteron-szint miatt is/, néha bélgyulladás, gyomorproblémák...)
- Soha nem volt még bulizni, távol áll tőle az a világ.
- Soha nem volt még párkapcsolata és nemi élete.
- Nincsenek igazán barátai sem.
- Életét lényegében négy fal között tölti már 10 éve, szinte izoláltan él.
- Érettségije van.
- A szüleivel él.
- Egyszer volt munkahelye, ott is csak 2 hónapot dolgozott. Nem a munkával volt problémája, hanem akkoriban - a pszichés bajokon kívül - begyulladt a vastagbele. Nem tudott aludni, csak napi 2 órákat, két hónapon keresztül, majdnem tönkrement emiatt, kénytelen volt otthagyni az intézményt, ahonnan nem akarták elengedni a főnökei, ezért csúnyán összevesztett velük.
- Nagyon szereti az ó,- és középkori történelmet, és a természetet. Imád kirándulni, túrázni, fotózni, madármegfigyeléssel foglalkozni.
- Természetvédelmi őr (szakember) szeretett volna lenni valamelyik hazai nemzeti parkban, de "túl nagy fába vágta volna a fejszéjét" a betegségei, és életfélelme miatt.
- Mindentől fél, magától az élettől is, sodródik az árral.
- Odavan a metál-zenéért, nagyon beleéli magát, főleg a történelmi témájú számokba.
- Nem iszik, nem dohányzik. (Viszont sokat eszik, a gyógyszerek fokozzák az éhségét.)
- 182-3 cm körüli magasságú, és 140 kiló körüli.
- Politikailag jobboldali, konzervatív, nemzeti, patrióta nézetű, de nem szeret politizálni, csak megvan a véleménye.
- Időnként próbál ismerkedni az interneten különböző személyekkel, de soha nem jön össze a hosszabb távú barátság.
Mindez én vagyok, magamról írtam.
"Pszichésen összetetten beteg (autizmus, paranoid skizofrénia, bipoláris zavar), emiatt (is) a leszázalékolás/rokkantsági határán áll, de fogyatékossági támogatást már évek óta kap."
Mindenképpen valami egyszerűbb ülő munka, fizikai munkára azt hiszem az üzemorvos alkalmatlant kéne hogy adjon.
"Fizikálisan sem egészséges (kezdődő cukorbetegség, magas vérnyomás, szívritmuszavar, zsírmáj, magas koleszterin-szint, erőteljes, - gyógyszerek okozta - elhízás és parkinzonizmus, bokasüllyedés, gynecomastia /alacsony tesztoszteron-szint miatt is/, néha bélgyulladás, gyomorproblémák...)"
Türelem mindenképpen. Nekem nincs ennyi bajom szerencsére, de én is húztam a számat tegnap, hogy nem igaz, hogy már ennyire nem megy a laktóz tolerálása. Régen nem volt vele bajom, frusztráló. Viszont vígasztaljon, hogy ezek mind olyanok, amikkel együtt élhetsz, nem ledig egy gyógyíthatatlan rák, ami miatt 1-2 éved van hátra.
"Soha nem volt még bulizni, távol áll tőle az a világ."
Kicsit nézz körbe a Gyakorin, kb minden 2. Mérdésben írja valaki, hogy nem járt bulizni. Én jártam, de nem szerettem, hajnali kettőkor már húztam el, amíg a többiek még nagyban buliztak.
-
"Soha nem volt még párkapcsolata és nemi élete."
Itt is azt javaslom, hogy gondolj a rosszabb verzióra. Mondhatnád azt, hogy özvegy maradtál 3 gyerekkel. Pont volt efy férfi aki a gyerekét és a feleségét is elvesztette, ha jól emlekszem és ott maradt a többi gyerekkel egyedül.
"Nincsenek igazán barátai sem."
Nem feltétlenül kellenek. Mindenki a maga legjobb barátja és először magadat kéne megtanulni szeretni
"Életét lényegében négy fal között tölti már 10 éve, szinte izoláltan él."
Bármikor elmehetsz túrázni, kirándulni, nem is kell társaságban, mehetsz nyüzsgős helyre vagy csendesre.
"Érettségije van."
Találd ki, hogy mivel foglalkoznál és mehetsz továbbtanulni vagy beiratkozhatsz egy kurzusra.
"A szüleivel él."
Nagyon sokan élnek a szülőkkel, de ha ez zavar, kereshetsz hirdetéseket, hogy ki keres albi társat.
"Egyszer volt munkahelye, ott is csak 2 hónapot dolgozott. Nem a munkával volt problémája, hanem akkoriban - a pszichés bajokon kívül - begyulladt a vastagbele. Nem tudott aludni, csak napi 2 órákat, két hónapon keresztül, majdnem tönkrement emiatt, kénytelen volt otthagyni az intézményt, ahonnan nem akarták elengedni a főnökei, ezért csúnyán összevesztett velük."
Nem mindenütt ugyanolyanok a főnökök. Én egy f.szkalap főnököt kaptam elsőre és ha miatta nem dolgoztam volna, nem ismertem volna meg a jelenlegi főnököt, aki egy tündér.
"Nagyon szereti az ó,- és középkori történelmet, és a természetet. Imád kirándulni, túrázni, fotózni, madármegfigyeléssel foglalkozni."
Nem kell mindent imádnunk. Engem a foci nem érdekel.
"Természetvédelmi őr (szakember) szeretett volna lenni valamelyik hazai nemzeti parkban, de "túl nagy fába vágta volna a fejszéjét" a betegségei, és életfélelme miatt."
Én azt gondolom, ha valamit szeretnénk, de az az akadálya, hogy túl nafy falat, az nem az álmunk. Gondolkozz el mi érdekel igatából.
"Mindentől fél, magától az élettől is, sodródik az árral."
Sokan félnek.
"Odavan a metál-zenéért, nagyon beleéli magát, főleg a történelmi témájú számokba."
Nem értem ez miért gond.
"Nem iszik, nem dohányzik. (Viszont sokat eszik, a gyógyszerek fokozzák az éhségét.)"
Én meg dohányzom. :)
"182-3 cm körüli magasságú, és 140 kiló körüli."
Dietetikussal konzultálj esetleg, aki segít beállítani az étrendet. Tévedés, hogy a dietetikus egy kuruzsló aki bogyókat etet vwled és drága csia-mia-haramia-akármia cuccokat etet. Ugyanazt ennéd, mint az átlagember.
"Politikailag jobboldali, konzervatív, nemzeti, patrióta nézetű, de nem szeret politizálni, csak megvan a véleménye."
Sokan vannak akik nem politizálnak.
"Időnként próbál ismerkedni az interneten különböző személyekkel, de soha nem jön össze a hosszabb távú barátság."
Ezzel is küzdenek sokan és itt szerintem azzal lehet a gond, hogy hamar kibukik, hogy túl sok a dráma körülötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!