Édesanyám sajnálatos módon a demencia középsúlyos állapotában van. Önellátásra soha nem lesz már képes.Szabad-e eladásra hirdetni az ingatlant, ahol lakott?
6.hete a testvérem családi házában gondozzák a férjével, nekem nincs saját lakás,párom sincs kicsi, emeleti önkormányzatiban élek.
Az utóbb felvetettem, hogy tán érdemes lenne meghirdetni, hisz azóta üresen áll. Természetesen ehhez kell világos pillanat,amikor beleegyezik. Habár írni sem tud már.
A testvér a szememre vetette, hogy míg nem hal meg valaki, addig nem illő ilyet tenni
Elöször is, anyukád házát eladni a "feje fölül" elég szemét ötlet.
Másodszor, ha nincs gondonokság alá helyezve, akkor csak ö maga adhatná el, sem te, sem a testvéred nem.
Harmadszor egy "világos pillanatot" kihasználni elég erkölcstelen dolog, emellett az adásvétel utólag emiatt megtámadható, semmissé nyilvánítható.
Te rárepültél a témára mert pénz áll a kezedhez,ha már nem képes írni se akkor gyámság kell először is.
Férj-el mi a helyzet?
“dolgos, mint én”
Gondolom mennyire lehetsz dolgos, ha csak egy önkormányzati lakásra futja és anyád házát akarod eladni, h legyen pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!