Mi várható el egy 31 éves embertől, aki a következő, sajnálatos tulajdonságokkal rendelkezik (többek között)? Mit gondoltok róla?
- Pszichésen összetetten beteg (autizmus, paranoid skizofrénia, bipoláris zavar), emiatt (is) a leszázalékolás/rokkantsági határán áll, de fogyatékossági támogatást már évek óta kap.
- Fizikálisan sem egészséges (kezdődő cukorbetegség, magas vérnyomás, szívritmuszavar, zsírmáj, magas koleszterin-szint, erőteljes, - gyógyszerek okozta - elhízás és parkinzonizmus, bokasüllyedés, gynecomastia /alacsony tesztoszteron-szint miatt is/, néha bélgyulladás, gyomorproblémák...)
- Soha nem volt még bulizni, távol áll tőle az a világ.
- Soha nem volt még párkapcsolata és nemi élete.
- Nincsenek igazán barátai sem.
- Életét lényegében négy fal között tölti már 10 éve, szinte izoláltan él.
- Érettségije van.
- A szüleivel él.
- Egyszer volt munkahelye, ott is csak 2 hónapot dolgozott. Nem a munkával volt problémája, hanem akkoriban - a pszichés bajokon kívül - begyulladt a vastagbele. Nem tudott aludni, csak napi 2 órákat, két hónapon keresztül, majdnem tönkrement emiatt, kénytelen volt otthagyni az intézményt, ahonnan nem akarták elengedni a főnökei, ezért csúnyán összevesztett velük.
- Nagyon szereti az ó,- és középkori történelmet, és a természetet. Imád kirándulni, túrázni, fotózni, madármegfigyeléssel foglalkozni.
- Természetvédelmi őr (szakember) szeretett volna lenni valamelyik hazai nemzeti parkban, de "túl nagy fába vágta volna a fejszéjét" a betegségei, és életfélelme miatt.
- Mindentől fél, magától az élettől is, sodródik az árral.
- Odavan a metál-zenéért, nagyon beleéli magát, főleg a történelmi témájú számokba.
- Nem iszik, nem dohányzik. (Viszont sokat eszik, a gyógyszerek fokozzák az éhségét.)
- 182-3 cm körüli magasságú, és 140 kiló körüli.
- Politikailag jobboldali, konzervatív, nemzeti, patrióta nézetű, de nem szeret politizálni, csak megvan a véleménye.
- Időnként próbál ismerkedni az interneten különböző személyekkel, de soha nem jön össze a hosszabb távú barátság.
Mindez én vagyok, magamról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!