Fiúk vagy a lányok büdösebbek?
Szerintem ezt nehéz lenne pusztán nemek alapján eldönteni. Nagyon sokat számít rengeteg egyéni tényező a szagok erősségében, mint pl a genetika, izzadásra való hajlam, saját eredeti testszag, illetve a táplálkozás is nagyon sokat számít, a káros szokások, vagy az általános egészségi állapot, akár edzettség is.
Azért ha muszáj lenne voksolnom, akkor nagyobb arányban a fiúkat mondanám.
A testszag, ki mennyire izzadékony egydi genetikától, mintsem a nemektől függ. Amiben van különbség, azok a nemiszervek. Egy pénisz valamennyire öntisztuló, sokkal kevésbé hajlamos fertőzésekre, egyszerűen az anatómiája,működése miatt. Ha nem megfelelőek a higiéniás körülmények, egy vagina sokkal könnyebben kap gombás vagy bakteriális fertőzést. Egy folyás pedig nem épp rózsaillatú.
Tudom, hogy le leszek pontozva. Ezek akkor is tények. Ilyen a testünk. Nem kell szégyellni, senki nem tehet róla. Azért tisztálkodunk, hogy ezt elkerüljük.
Ez megmagyarázza, miért van annyi koszos farkú, szaros seggű férfi. Az öntisztulás mítosza. Ezt elmentem és belinkelem majd, ha az igénytelenségről van szó.
Sok dick cheese faszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!