Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk vagy a lányok büdösebbek?

Fiúk vagy a lányok büdösebbek?

Figyelt kérdés
Adott egy lány és egy fiú ápolt igényes mindkettő de egy kiránduláson egy hétig nem tisztálkodnak nincs semmi pipere holmi. Melyik lesz elviselhetetlenebb?

2024. máj. 20. 09:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ezt nehéz lenne pusztán nemek alapján eldönteni. Nagyon sokat számít rengeteg egyéni tényező a szagok erősségében, mint pl a genetika, izzadásra való hajlam, saját eredeti testszag, illetve a táplálkozás is nagyon sokat számít, a káros szokások, vagy az általános egészségi állapot, akár edzettség is.

Azért ha muszáj lenne voksolnom, akkor nagyobb arányban a fiúkat mondanám.

2024. máj. 20. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

A testszag, ki mennyire izzadékony egydi genetikától, mintsem a nemektől függ. Amiben van különbség, azok a nemiszervek. Egy pénisz valamennyire öntisztuló, sokkal kevésbé hajlamos fertőzésekre, egyszerűen az anatómiája,működése miatt. Ha nem megfelelőek a higiéniás körülmények, egy vagina sokkal könnyebben kap gombás vagy bakteriális fertőzést. Egy folyás pedig nem épp rózsaillatú.

Tudom, hogy le leszek pontozva. Ezek akkor is tények. Ilyen a testünk. Nem kell szégyellni, senki nem tehet róla. Azért tisztálkodunk, hogy ezt elkerüljük.

2024. máj. 20. 17:59
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
A p.na ami öntisztul nem a f.sz! LOl.
2024. máj. 20. 18:44
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Ez megmagyarázza, miért van annyi koszos farkú, szaros seggű férfi. Az öntisztulás mítosza. Ezt elmentem és belinkelem majd, ha az igénytelenségről van szó.

Sok dick cheese faszi.

2024. máj. 20. 19:20
 15/19 anonim válasza:
50%
Fiúk büdösek
2024. máj. 20. 19:30
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Ez attól függ, hogy kinek mennyire marad sz.ros a segglyuka. Tegyük fel, hogy se kitörölni és se megmosni nem tudják. Mivel a nő aprócska fenéklyukán lényegesen kevesebb a szőr és akis kakájuk is üdőbb, így férfi segglyuka lesz olyan rothadt büdös mint a kolera.
2024. máj. 20. 23:07
 17/19 gabor49 ***** válasza:
66%
szerintem egyformán büdösek de szerintem olyan nincs hogy 1 hétig abszolut nem mosdanak annyira nem igenytelenek az emberek
2024. máj. 21. 06:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17

[link]

2024. máj. 21. 07:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt mindenki hülye? Itt? mindenki! :DDDD
2024. máj. 21. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!