Fiúk vagy a lányok büdösebbek?
Figyelt kérdés
Adott egy lány és egy fiú ápolt igényes mindkettő de egy kiránduláson egy hétig nem tisztálkodnak nincs semmi pipere holmi. Melyik lesz elviselhetetlenebb?2024. máj. 20. 09:43
1/19 anonim válasza:
Egy hét után szerintem nem lehet érezni különbséget, mindkettő borzasztó lesz. Egy nap után még esetleg, például ha a fiú vitte a cuccokat, jobban megizzadt, stb.
2/19 anonim válasza:
Oké.Kirándulnak a természetben.De mi akadálya van annak,hogy mondjuk egy tóba beleugorjanak;esetleg egy forrás vízével leöblítsék magukat?
3/19 anonim válasza:
A lánynak nagy eséllyel pállott punciszaga lesze, a fiúnak meg farokszaga. Plusz izzadtság, verejték és seggszag kombó. Szerintem amúgy a fiúk jobban izzadnak, a hormonjaik miatt.. Az igazi kanszag az pusztító...
4/19 anonim válasza:
Állott segg/f.sz/p.na szag különleges elegye lesz. Szerintem a punci lesz rosszabb, mert bonyolultabba konstrukció mint a farok és nehezebb is tisztán tartani. Ráadásul a fertőzésre is hajlamosabb.
7/19 anonim válasza:
Most eszembe jutott a Ne fürgyé le című.. videó. Szeretem, ha büdös a p!n@.. 🙉🙉🙉
8/19 anonim válasza:
Hatalmas különbség szerintem nem lenne. De a #4-es által leírt okokból én is arra szavaznék.
9/19 anonim válasza:
A csajok talpa, lábujjai közti rész büdi általában.
10/19 anonim válasza:
Tinédzser srácok. Felemelik a karjukat villamoson kapaszkodni, kész vegyi fegyver.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!