Valaki azt mondta nekem ( nárcisztikus), hogy amiért népszerűsítek, közzé teszek egy negatív témát, amihez nincs közöm, én is olyan vagyok. Mű a véleményed?
Rosszul látja. Ha én felvetem azt, hogy a magyar lakosság nagyon nagy része elhízott, túlsúlyos, ami ellen jó lenne tenni, ahhoz, miért ne lenne közöm? Én pl. a példamutatásommal segíteném azt, hogy lefogyjanak az adott elhízott emberek. De ehhez nyilván az egyén hozzáállása lenne a fontos, hogy akarja is a lefogyást és tegyen is érte.
Én nem vagyok elhízott, tehát nem vagyok olyan, mint, amiket említettem. Sportos, vékony, egészséges életmódot folytató nő vagyok.
Én elsőre azt mondanám, hogy ez egy agresszív attitűd.
De kicsit bővebben?
Mi az a negatív téma?
Ilyen "csináljunk feszkót ott ahol nincs" céllal posztolgatott dolgok, amikhez valóban nincs közöd, nem épp egészséges mentalitás.
Jaa, hogy te magad írtad.
Akkor így más.
A te felelősséged a kimondott és leírt szavaidért, tetteidért van. Az, hogy mások hogyan értelmezik, milyen szűrőn keresztül, azzal neked már semmi dolgod.
Az illető valószínűleg nem értett egyet a témával, ami szintén nem gond, de érvelés helyett személyeskedni tudott csak. Nem lep meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!