Melyikünknek van igaza? A depressziósok rosszindulatúak és gonoszak? A nárcisztikusok/pszichopaták/szociopaták kedvesek és jófejet? Vagy ez csak egy troll?
Sziasztok
Volt itt egy kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Nem tudni, hogy az illető depressziós vagy sem, de a kérdező szeretné ha kirúgnák mert szomorú. Elmondása alapján a munkáját rendben elvégzi.
Jött valaki, akit elsőre trollnak vagy a kérdező kamu profiljának gondoltam, lepontozott mindenkit miután jelentettem az egyik hozzászólását, amit töröltek is a moderátorok (azt írta, hogy azért nem rúgják ki, mert valaki d.gja a nőt), de nem is ez a lényeg, hanem a következőket írta ezután (nagy vonalakban):
-Ráhúzta, hogy ez a szomorú nő, azért szomorú, hogy szándékosan tönkre tegye mások hangulatát és a munkahelyi közösséget és ezt élvezi is (a kérdező sem írt ilyesmit)
-Majd az élet lerendezi az ilyet, megérdemli
-Ki kell rúgni
-Másokon tölti ki a nyomorúságát
-Tudjuk, hogy miért nem rúgják ki, de nem szabad leírni
-A depressziósok megkeseredett energiavámpírok
-A depressziósok kártékonyak
-A Germanwings pilótája depressziós is volt (sok más egyéb gondja is volt, pl. hallucinációk), tehát a depressziósok veszélyesek is (én nem általánosítanék egy esetből)
-Nem védeném a fajtájukat, ha találkoznék vagy együtt dolgoznék eggyel
-Nem érdekli milyen elmebajuk van, kártékonyak
-Mindenkinek vannak gondjai, mégsem vágják a pofákat a munkahelyükön (nem is írt ilyet a kérdező)
-Ha nem vágná a pofákat a nő, akkor nem tudná senki sem, hogy szomorú. Ilyen egyszerű. De hát ez az energiavámpír szándékosan pofákat vág azért, hogy tönkretegye a kollégái jó kedvét maga körül. Mi célja lehetne ennek azon kívül, hogy kitöltse másokon a nyomorát? Szánalmas ember az ilyen.
-Az ilyen (depressziós) azért MUTOGATJA szándékosan, hogy milyen szar neki, hogy idegesítse a környezetét. Na, ez az a viselkedés, ami tényleg hányingerkeltő.
-Az az anti-szociális személyiségzavarosak (nárcisztikusok/pszichopaták/szociopaták) kedvesek és jófejek.
-Nem szép dolog rosszat kívánni (erre rosszat kíván a nőnek)
-Az elmebetegségek örökletesek ezért a környezet viselkedése nem számít a depressziónál (zaklatás/bullying)
-Az energiavámpírokat (depressziósokat) ő eddig mindig "kivégezte", szó szerint azt írta, hogy végük lesz
Egy párszor keményen beszóltam neki, főleg amikor az egyik ismerősömről írt valamit (aki depressziós volt és öngyilkos lett), de egyébként mindig igyekeztem részletes választ is adni. A beszélgetés leiratát később közlöm.
De a kérdés marad, melyikünknek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!