Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki rabja az alkoholnak,drogna...

Aki rabja az alkoholnak,drognak az egy gyenge ember szerintetek is igy van?

Figyelt kérdés
szerintem le lehet állni bármiről ha az ember akarja és változni akar.

máj. 11. 12:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen, gyenge ember. Ezt akartad olvasni.
máj. 11. 13:40
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
19# Az nyilvánvalóan KÁROS, hogyha bántja a családját, ismerősit stb.. Magyarul ez függőség. De mi van akkor, ha valakinek szenvedélye van, ami a függőség világos oldala. A szenvedély az élet sója. Érdemes szenvedély nélkül leélni egy életet? Érdemes, de minek...
máj. 11. 13:40
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem le lehet állni bármiről ha az ember akarja és változni akar."

Szerintem te nem ismertél függő embereket közelről. Sajnos, van olyan helyzet, hogy az uralmat az emberi akarat felett átveszi a szer, és az ember tehetetlen.

máj. 11. 13:50
 24/26 anonim ***** válasza:
9%
Meg akkor mi van, ha azok, aki elvileg szeret, az szép lassan ellehetetleníti, hogy a szenvedélyednek élj, és azt is, hogy kitörj a nihilből, ellenben rád hagyja a háztartást is, meg akkor már a piálást is?Aztán amikor iszogatásból vedelgetés lesz, akkor te vagy a gyenge, mert éjjel-nappal csak a tehetetlen düh maradt neked, mivel vagy annyira hülye, hogy nem akarsz elmenekülni se. Csodálkozol a kokainistán, s nem érted? Gondolkozzál az okain is tán - s megérted!
máj. 11. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Hu durva ez a sok magas lo es felsobbrendu komment. A fuggoseg nem ilyen egyszeru, h gyenge es kesz, meg mé nem tesz le. A fuggoseg mindig gyerekkori traumakon alapszik, es ezek miatt a fuggo (akkor meg gyerek) agyaban is maskepp fejlodtek ki dolgok. Mate Gabor ir/beszel errol sokat, erosen ajanlom, ha hajlandoak vagytok kitekinteni a zart, eloiteletes gondolkodasotokbol, es leszallni arrol a lorol. Az emberek 99%-a fugg valamitol, csak a szer/viselkedes mas. Nem kulonbozunk annyira a lenezett drogosoktol am.
máj. 11. 14:02
 26/26 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

Te például lehetnél a nyelvtankönyvek rabja.

"Aki rabja az alkoholnak,drognak az egy gyenge ember szerintetek is igy van?

szerintem le lehet állni bármiről ha az ember akarja és változni akar."

Két mondatot nem tudsz hibátlanul leírni. Mire föl ítélkezel?

máj. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!