Létezik az úgymond " bűnöző" ember típus(ú "cimke ")? Az igazi bűnözőn tényleg nem látszik, H bűnöző? Pont ez lenne az alapja?( Filmekel ellentétben) Az intuitív.. Létezik intuitív bűnözés? Büntetlenül...
Vagy tényleg... addig jár a korsó a kútra, amíg...
" Vigyáz Calais elnyel...
Nem tudod meddig érnek a szálak"
Az én főnököm nem földi (?!).
És szerinted melyik (bűn) szakmához kell a legjobb színészt játszani?
Értsd.: pl. Hogy nézz ki egy " ideális" díler?
Az ideál díler: Az minden ránézésre... Csak drogos nem. Pl. Egy angyal arcú ránézésre tini, de azért 20 elmúlt ..
A drog egy bizalmi dolog.
Egy sikeres dilernek tehát Alap a szimmpatikus külső, kisugárzása. Aztán persze vmi szolid "dress code ". .. .
Tudnia kell jól mozogni, 2 ,de min 1 lepesel előre gondolkodni.. fontos kiegészítő még olykor...
Az ördög a részletekben...
Tehát ..ha kell mondjak, szólítsák meg : " fű szagod van"
De megis INKÁBB egy kokain díler ránézésre*.
De ha muszáj ..
" Zsaru szagod van"
Fontos a jó maszk, azokat tudni váltogatni, KEZELNI (!)..
Illetve...
Olykor a "hitelesség " kedvéért...
Olykor a maszkom maszk feeling...
" Olykor pici hollówoody sminkbe".
Nem tudom pontosan hányszor...
De biztos átlag felett kerdeznek be ( különbozo)bűnözők, különböző bűncselekmény elkövetésével.
Már tudom....
Mikor... Melyik ... Mit akar...
Az intuitív bűnözés? Mint téma
Mint első könyvemnek ?
Meleg téma?
Írták valaha erről?
Egyáltalán rakta már ember fia e 2 szót egymás mellé....
És ha még van is benne vmi? Ha van mögöttes tartalom?
Kiadható?
Kérdező, szerintem senki se látod vagy sem, hogy bűnöző! Volt rgy Cesar Lombroso aki az arcvonásokból, koponya alapján vezette le, hogy milyen egy bűnöző. Ma már tudjuk, hogy tévedett.
Az meg, hogy milyen egy díler, itt is van különbség hogy most ő a végfelhasználók közöttvterjeszt vagy ő nagyban utazik. Ma már a klasszikus filmekből ismert utcai drogdíler gyakorlatilag kihalt. Mert ma már az ilyesmi neten keresztül sokkal könnyebben megy.
Szóval ásd bele magad ebbe sokkal jobban!
A díler" távoli rokona " szakmája..
A VAMZER....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!