Intuitív emberként,hogyan tudnám magam jobban motiválni?
Tudom a kérdés eleve furán hangzik, mivel intuitívként nálam a motiváció sosem valami konkrét dologtól jön,hanem csak amolyan ihletszerűen,megérzésből. Viszont azoktól kérdezném főleg,akik szintén ilyenek,hogy nálatok van e valami módszer,meditációs technika ami beválik? Mert az utóbbi időben valahogy semmi nem tud motiválni,túl sokat merengek a 'lét elviselhetetlen könnyűségén'és nem jön az ihlet.
Mert amúgy meg tervező típus vagyok,szeretem előre jól beosztani az időm,és terveket kidolgozni,ha már van egy cél,akkor azt mindig megvalósítom,csak valahogy odáig nehéz eljutni,hogy magát a célt megtaláljam. Mert sokan mondanak ilyeneket,hogy új autó stb.,de engem az ilyen konkrét anyagi kézzel fogható dolgok kevésbé motiválnak. Amúgy 31/F vagyok,van saját lakásom,jól fizető állásom,sokat utazgatok,de mégis valami + hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!