Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Intuitív emberként,hogyan...

Intuitív emberként,hogyan tudnám magam jobban motiválni?

Figyelt kérdés

Tudom a kérdés eleve furán hangzik, mivel intuitívként nálam a motiváció sosem valami konkrét dologtól jön,hanem csak amolyan ihletszerűen,megérzésből. Viszont azoktól kérdezném főleg,akik szintén ilyenek,hogy nálatok van e valami módszer,meditációs technika ami beválik? Mert az utóbbi időben valahogy semmi nem tud motiválni,túl sokat merengek a 'lét elviselhetetlen könnyűségén'és nem jön az ihlet.

Mert amúgy meg tervező típus vagyok,szeretem előre jól beosztani az időm,és terveket kidolgozni,ha már van egy cél,akkor azt mindig megvalósítom,csak valahogy odáig nehéz eljutni,hogy magát a célt megtaláljam. Mert sokan mondanak ilyeneket,hogy új autó stb.,de engem az ilyen konkrét anyagi kézzel fogható dolgok kevésbé motiválnak. Amúgy 31/F vagyok,van saját lakásom,jól fizető állásom,sokat utazgatok,de mégis valami + hiányzik.

2023. márc. 8. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha unatkozol segíthetsz azoknak akik vállalkozást akarnak de nincs hozzá semmi tőke, és akkor majd százalékot is kapsz. Nincs ilyen ismerősöd aki akar valamit de egyedül nehézkes és látsz benne fantáziát?
2023. márc. 8. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egyébként ilyesmiket csináltam már, több ismerősömnek is segítettem így vállalkozás beindításban,és valóban jó érzés volt, még ha valamelyiknél semmi hasznom nem is származott végül belőle. De mostanában nem nagyon találkoztam olyannal,akiben láttam volna fantáziát,vagy egyáltalán ilyesmiben gondolkodott volna.
2023. márc. 8. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!