Számodra milyen red flagek vannak, amik jelzik, hogy jobb vigyázni egy adott emberrel?
Nekem ezek jelentkeznek gyakran:
"Titokzatos", nem tudja pontosan megmondani, hogy mi a munkája = valami illegálissal foglalkozik.
Nem igazán akar vezetni (pedig van jogosítványa, autója) = iszik.
Nem őszinte, nem árul el semmit magáról = vagy van valami gázos ügye, vagy kiderül, hogy nem is egyedülálló.
2
az hogy nem akar vezetni nem feltetlen iszik. lehet gyogyszert szed, pl szivre, mentalis betegsegre (igen nekik is van egeszseges kapcsolatuk tudom "fuj" ugy hangzik meg "beteg") szed gyogyszert, autoimmun betegseg ellen barmi lehet.
nem arul el semmit - ez sem fekete feher. mindennek van ideje. nem kell rogton megnyomni a gombot, hogy milyen. lehet titkolja hogy azt hiszi szerinte nagyon bizik benned vagy lat benned jovot, de bersze az is lehet amit te mondasz.
Igy atlagban szerintem ezek nagyon hamis itelkezesek ha igy teszel rogton vagy hamarabb. meg kell ismerni szerintem. lehet titokzatos mert epilepszias, de mar 9 eve nem volt rohama egy gyogyszerrel, es nem akar elijeszteni. lehet ha tisztazzatok mit mikor kell tenni, akkor ha te bevallalod akkor mi a gond. szerintem nem a parkapcsolat masik felevel van/lenne baj, hanem az itelkezo minoseged, meg a faktorok amik meg vannak csak lehet nem soroltad fel oket. de lehet annak is van oka.
Pár példa:
-hazugságon kapom
-minden eddigi exét mocskolka
-sokkal butább tőlem
F
8
Azt a mopsz csinalja [link] "Ahogy a legtöbb társasági kutya, a mopsz is azt imádja a legjobban, ha emberek között lehet és produkálhatja magát." Csak a baj az, hogy ilyen recsegoset enged ki, rendes buzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!