Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számodra milyen red flagek...

Számodra milyen red flagek vannak, amik jelzik, hogy jobb vigyázni egy adott emberrel?

Figyelt kérdés
Ismerkedésre értem, legyen az szerelem, vagy barátság? Milyen vészvillogók vannak, hogy valami nem kerek ezzel a személlyel? Hogy veszélyes, nem beszámítható, őrült stb..

máj. 9. 08:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
A mézes-mázos mindig kedves, mosolygós emberekkel óvatos vagyok. Az olyan embereket szeretem akiknek van gerince, na ők általában nem kertelnek és mindig kimutatják érzéseiket, mégha ezzel maguk alatt vágják is a fát sokszor.
máj. 9. 09:39
 12/33 anonim ***** válasza:
61%
5: Nekem ezek a saját tapasztalataim. Kiderült többször is, hogy ez volt az ok.
máj. 9. 09:48
 13/33 anonim ***** válasza:
43%
#12 Basszus, akkor exem hazudott, hogy nem szeret vezetni, mert nincs rutinja, fél a sebességtől, az apjával meg nem akart soha gyakorolni, mert a mimóza lelke nem bírta a kritikát. Igazából zugivó volt. Kösz az infót. :D
máj. 9. 09:54
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Kibeszél embereket (rendkívül gusztustalan és rosszindulatú szokás, így nem tudnék ilyen ember barátja lenni), rasszista, elítél bármilyen csoportot (vallás, szexualitás stb), mindent megoszt magáról (ízléstelen, undorító dolgokat is)
máj. 9. 09:56
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

13: Ez volt a kérdés "Számodra milyen red flagek vannak,..."

Számodra! Nem mindenkire érvényes örök igazságok. Számodra.

Leírtam már, hogy nekem konkrétan ki is derült, hogy ezek voltak a háttérben, nem egyszer, többször is. Úgyhogy én ezekkel már vigyázok. Meg nem voltak mimóza pasijaim, úgyhogy az eleve egyértelmű volt, hogy nem félnek :D

máj. 9. 10:15
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a legnagyobb "redflag" az, amikor valaki direkt úgy viselkedik, hogy kényelmetlenül* érezzem magam. Nem diplomatikusan áll az emberhez, hanem inkább ez a "na most megfogtalak" hozzáállás. A másik meg a negatívumokra való fókuszálás, amikor valakinek a szer se elég büdös.

A kényelmetleneztetés*-re egy példa. Évekkel ezelőtt ingatlanos voltam. Ez egy olyan szakma, ahol sajnos adott esetben este vagy hétvégén is kereshetnek. És amikor az adott hölggyel ismerkedtem, még az elején voltam. Volt egy messenger csoportunk, ahol néha éjszakába nyúlólag mentek a diskurzusok, vagy a napközben begyűjtött ingatlanok feltöltése stb. Namost én a randira szabaddá tettem magam, mondtam is a kollégáknak, hogy aznam este nem érek rá, ne hívjanak, ne osszanak rám feladatot, max néha ránézek a messengerre, de ennél többet nem vállalok. Meg is volt a tali, a hölgyet felkészítettem rá, hogy egy-egy üzenet erejéig előfordulhat, hogy ránézek a telómra, de amúgy végig a zsebben volt, lenémítva. Ezt mindenki elfogadta, a randialany is és a kollégák is. Sokmindenről beszélgettünk, többek között a fiatalok irreális mértékű telefonfüggőségéről is. Namost percekig 10 másodpercenként bizsergett a telefon a zsebemben, így rákukkantottam kb 10 másodperc erejéig. Erre "ki nem hagyja a ziccert", "leüti a labdát", "fogást talál" azonnal olyan indirekt célozgatással megkaptam a nőtől, hogy "hümmm, most beszélgettünk a telómániás emberekről hümm". Namost én nem szeretek értelmetlen, tét nélküli konfliktusokba beleállni, így totál másról kezdtem beszélni. De ahelyett, hogy ezzel "észrevéve magát" abbahagyta volna, még azt is megkaptam, hogy "vadakat terelő juhász" azaz elterelem a beszélgetést. Aztán abba is belekötött, hogy hogy fogom a kanál nyelét leves evésekor, meg, hogy emmyire hajolok a tányr fölé, stb stb. Többedik ilyen után megváltam tőle, mert kimondottan úgy viselkedett velem, mintha állásinterjún lennék és valamiféle ilyen megfelelési kényszer miatt érezzem magamat zavarban és kényelmetlenül. Korábban nem ismertem ezt az attitűdöt, de innentől felvettem a redflag listára és ha csak a gyanúja is fellép, azonnal bontok minden kapcsolódást az illetővel.

máj. 9. 10:18
 17/33 anonim ***** válasza:
SZAR se elég büdös, nem a szer, bocsánat.
máj. 9. 10:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
16: Ez nem a Bogi volt a Házasság első látásra műsorból? :DDD
máj. 9. 10:21
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem, nem Bogi volt a neve, hanem Gyöngyi. De ezek szerint vannak még ilyenek?
máj. 9. 10:30
 20/33 anonim ***** válasza:
42%

#19 Biztos rossz helyen ismerkedek, meg biztos ezt vonzom be, de az általam ismert nők többsége ilyen. Akikkel haveriság van, azokon is ezt látom. Fentebb a másik kibeszélése is volt, a saját barátnőiket folyton kibeszélik kisebb csoportokban meg nekem is, bár engem nem érdekel, olyankor fejben máshol vagyok.

Én elfogadtam, hogy ilyenek a nők, ha kellőképpen flegma vagyok válaszul, akkor menedzselhető a kapcsolat. :D

máj. 9. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!