Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számodra milyen red flagek...

Számodra milyen red flagek vannak, amik jelzik, hogy jobb vigyázni egy adott emberrel?

Figyelt kérdés
Ismerkedésre értem, legyen az szerelem, vagy barátság? Milyen vészvillogók vannak, hogy valami nem kerek ezzel a személlyel? Hogy veszélyes, nem beszámítható, őrült stb..

2024. máj. 9. 08:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%
A nagyképűség, arrogancia. Annál jobban semmi nem irritál és ilyen emberekkel úgysem működik semmilyen egészséges kapcsolat. Emellett a megbízhatatlanság, programok lemondása utolsó pillanatban, rendszeres késés, tiszteletlenség pl. telefonját nyomkodja, mikor velem beszél. Rosszindulatúság, mások folyamatos kibeszélése a hátuk mögött stb.
2024. máj. 9. 10:40
 22/33 anonim ***** válasza:
16-17-19 vagyok. Kedves 20-as. Hála a jó Istennek, NEM CSAK BUNKÓ nők léteznek. Két éve van egy kapcsolatom, ez a mostani barátnőm egyáltalán nem ilyen, sőt, maga is megveti azokat a nőket, aki ilyen enyhe nárcoid attitűddel rendelkezve baszakodnak a pasikkal. Pl neki, a mostani barátnőmnek van ilyen "barinője", na ossza is őt, mint a répát, hogy ne csodálkozzon, ha egyszer egyedülmarad. Szóval igen, vannak ilyen baszakvó személyiségek, de korántsem mind ilyen. Még szerencsére.
2024. máj. 9. 10:53
 23/33 anonim ***** válasza:
#16 szerintem itt mindketten hibásak voltatok. Ő azért, mert szőrszálhasogató és mert nem mondja ki egyenesen, ha valami zavarja, hanem csak passzív-agresszíveskedik, te részedről pedig tényleg illetlenség volt elővenni a telefont. Nem igaz, hogy azt a 2 órát nem lehet kibírni nélküle. Nálam instant kuka, aki ennyivel nem tisztel meg, jó persze ha valami sos hívást kap mert a mama kórházba került, azzal nincs baj, de minden más várhat a randi végéig.
2024. máj. 9. 11:01
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#23 Ember, ELŐRE MEGBESZÉLTÉK, hogy ez egy eshetőség, erre a nő az első adandó alkalommal felrúgta a közös megegyezést. Ki akar kapcsolatban lenni olyannal, akinek ennyire komolyan vehető a szava?
2024. máj. 9. 11:42
 25/33 Metionin ***** válasza:

Turkálás. Mások magánéletében, pénztárcájában, méhében, stb.

Pletyka, ha nem tud másról beszélni mint xy mit csinál, tuti hogy akkor engem is kibeszél a hátam mögött.

Valláskárosult, egy idő után minden ilyen ismerősöm téríteni kezdett.

Megmondóember, ő tudja, mi lenne neked jó és ezt folyamatosan hangoztatja, ahelyett, hogy a saját életével foglalkozna.

Buta. Értve ezalatt azt, aki konkrétan ostoba, akin elcsodálkozol, hogy maradt egyáltalán életben ezidáig.

Agresszív, mindent erőszakkal és hangerővel akar megoldani, keménykedik, normális vitára, megbeszélésre képtelen.

2024. máj. 9. 12:06
 26/33 anonim ***** válasza:

A nősoviniszta, kontrollmániás nő.

Kb a halálom.

Bármit mondok pasasként, az hülyeség.

Első blikkre minden.

Majd utánanéz, annyi pozitívum, hogy elismeri, igazam volt.

Vitatkozik. Imád vitatkozni férfiakkal, mindegy mi, csak vitatkozzon.

Minden második szava a hímsoviniszta.

Az igazi férfi nem vitatkozik, igazat ad a nőnek...

Erősen liberális hozzáállás mindenhez, vagy minél jobban feje tetejére van állítva, annál jobb.

Agresszív nő létére, üvölt, képes nekimenni az embernek.

Idegbeteg.

2024. máj. 9. 12:13
 27/33 anonim ***** válasza:
#24 mert ha előre bemondom, hogy rá fogok nézni a telefonomra, az akkor már nem illetlenség? Komolyan nem várhat 1-2 órát az a dolog? Nem tudom, nekem soha nem volt ilyen randik közben, aki érdekel, azt mindig megtisztelem a figyelmemmel🤷🏼‍♀️De szerintem nem is járnék olyan pasival, akinek éjjel-nappal a telón kell lógnia munkaügyben, volt egy ilyen pasim egy rövid ideig és engem baromira irritált, hogy Mr. Világ legfontosabb emberének minden második percben fel kellett vennie a telefont vagy írkálnia kellett valakinek, mert nem bírt leakadni a munkáról. Egy normális beszélgetést nem lehetett lefolytatni.
2024. máj. 9. 12:50
 28/33 anonim ***** válasza:
#27 Más a bemondás, meg más az, ha megkérdezem, hogy szabad-e, és azt válaszolja a másik, hogy nem fogja zavarni, aztán utólag mégis zavarja. Ha ezek között nem látod a különbséget, az már a te hiányosságod.
2024. máj. 9. 13:10
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy nő vagy. Akkor nincs több kérdésem, miért is lepett meg eddig a logika hiánya...
2024. máj. 9. 13:11
 30/33 anonim ***** válasza:
76%
#29 engem viszont nem lep meg, hogy incel vagy🤣
2024. máj. 9. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!