Amikor munka után, vagy suli után van szabadidőtök, akkor általában mikkel foglaljátok le magatokat?
Barátnő és barátok hiányában sajnos marad a trash nézés a youtubeon, esetleg valami sorozat ha érdekel, xbox ami kb 20 percig köt le, gyúrás ami legalább 1-1.5 óráig lefoglal. Boltbajárás, főzés ha muszáj, házimunka, hétvégén iszogatás, az legalább érdekesebbé teszi a dolgokat. Emiatt majd kapom a lepontozásokat, mert itt a gyakorin természetesen senki nem fogyaszt alkoholt.
Szóval én ezeket szoktam, egyik se túl izgalmas vagy élvezetes. Ha már végképp nem tudok semmit akkor lefekszem és alszok, addig is telik az idő és nem jár az agyam. Ez van most.
Én nem pontoztalak le, de az alkohol nem negoldás semmire.
Akkor már inkább eszek egy jó hambit, mint hogy igyak.
Olvasok, úszni megyek, kirándulok, rajzolok, játszom az xbox-on, vagy valamit kitalálok, mindig vannak ötleteim.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!