Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor munka után, vagy suli...

Amikor munka után, vagy suli után van szabadidőtök, akkor általában mikkel foglaljátok le magatokat?

Figyelt kérdés
Kikapcsolódás terén értem.

#kikapcsolódás #Délutáni, esti
máj. 9. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Ivással. 23F
máj. 9. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Barátnő és barátok hiányában sajnos marad a trash nézés a youtubeon, esetleg valami sorozat ha érdekel, xbox ami kb 20 percig köt le, gyúrás ami legalább 1-1.5 óráig lefoglal. Boltbajárás, főzés ha muszáj, házimunka, hétvégén iszogatás, az legalább érdekesebbé teszi a dolgokat. Emiatt majd kapom a lepontozásokat, mert itt a gyakorin természetesen senki nem fogyaszt alkoholt.

Szóval én ezeket szoktam, egyik se túl izgalmas vagy élvezetes. Ha már végképp nem tudok semmit akkor lefekszem és alszok, addig is telik az idő és nem jár az agyam. Ez van most.

máj. 9. 12:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le, de az alkohol nem negoldás semmire.

Akkor már inkább eszek egy jó hambit, mint hogy igyak.

máj. 9. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
És a hambi jobb?:) tele van transzzsírral, ami felgyorsítja az érelmeszesedést
máj. 9. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Kutyázok, kondizok, booty callra megyek a szexpartneremhez xd, barátokkal csinálok valamit, bár az inkább hétvégén szokott lenni, filmet nézek, olvasok, elmegyek úszni/szaunázni. 28N
máj. 9. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Futás, sorozatnézés. Igazából hétköznaponként kb ezekre marad időm.
máj. 9. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Mivel érdekel a jövő, ezért a Bibliával ismerkedem, mert a Teremtő pontosan feltárja mi fog történni a jövőben és hogyan tudok erre felkészülni?
máj. 9. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvasok, úszni megyek, kirándulok, rajzolok, játszom az xbox-on, vagy valamit kitalálok, mindig vannak ötleteim.

37/N

máj. 9. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Sorozat nézés, olvasás, youtube, céltalan böngészgetés, takarítás, mosogatás, kuki húzogatás,laza edzés...
máj. 9. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Olvasás, netezés, GYK., takarítás, ügyintézés, semmit tevés, császkálás a városban.
máj. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!