Mi a véleményed a gyári robot emberről? (Többi lent)
Végtelenül sajnálom.
És közben a mindenkori társadalmi vezetést okolom miatta.
Sajnálatos. Jobb sorsot érdemelne...
Azonban hozzá kell tenni, hogy miután az ilyen emberek sajnos előbb-utóbb befásulnak, hajlamosakká válnak toxikussá is válni mások számára.
Hogy érthetőbb legyen: amikor egy volt gyári munkás nem becsüli meg a saját gyerekét, nem igazán érdekli, hogy ő mit szeretne, hanem felvesz egyfajta "a munka nemesít" mentalitást, és afelé terelgeti, hogy akkor legyen ő is gyári munkás, mert hogy mennyire jó, mennyire biztos megélhetés, és hogy a szellemi munkák, a számítógép nyomkodása mennyire gázak; bár titkon ő is jobb szeretett volna számítógépet nyomkodni annak idején.
Szerintem attól, hogy ő megszokta a rosszat, attól, hogy őneki megélhetést nyújtott, nem feltétlenül mindenki szeretne évtizedekig gyárban 12 órázni.
Ennyi információ nem elég ahhoz, hogy bárkiről véleményt mondjak. Amúgy egyértelmű, hogy azt szeretnéd, hogy rosszat mondjunk róla. Kivehető a szavaidból a megvetés.
Nem szeretek ahhoz asszisztálni, hogy valaki a saját véleményét hallja vissza az én hangomon.
Magyarán biorobot:
én is ilyen vagyok.
A "gyári" szót szerintem le lehet hagyni, ezerféle munkahelyekem volt, mindenhol volt ilyen. Pláne idősebbek körében, akik lemondtak az életről.
....
Bár még egyetemen is volt ilyen, csak azok nem a tévé hanem a gép/játékkonzol előtt ültek 0-24.
Egyre kevesebb a szabadidő, egyre inkább eltűnnek a közösségek, szóval mi marad? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!