Mi a véleményed a gyári robot emberről? (Többi lent)
Hát azért ez nem egészen így van.
Én elég sokat járok gyárakba, mint vállalkozó, többek közt rámpa javításokkal foglalkozom, elektromos javításokat végzek stb. Több gyári munkást ismerek, beszélek velük. Az egyik Dubaiban volt, a másik Erdélyben töltötte a szilvesztert, wellness hétvégékre járnak rendszeresen.
Motorozás, Airsoftozás, Ferrattázás a hobbijuk. De van akinek csak a hétvégi beb.szás. Embere válogatja.
Szóval nem kell annyira sajnálni a gyári melósokat. 400 körül simán keresnek, plusz még kafetériát, szép kártyát, ilyen-olyan kedvezményeket is hozzá vesszük, bőven 400 fölött van a jövedelmük. És még csak agyon sincsenek hajtva. Ha azt nézzük, hogy más munkákban, amihez érteni is kell, szaktudás kell és sokkal nagyobb felelősség is, ott keresnek ilyen pénzeket, akkor egy betanított melóra ez egyáltalán nem rossz pénz.
Én pl. nem tehetem meg, hogy olyan helyeken üdüljek mint ők vagy hogy a hobbimnak hódoljak, se időm, se pénzem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!