Mi a véleményed Mr. Robot sorozatról?
Szerintem nem a hackerkedésről szólt, és nem is az volt a célja. A készítők elmondták hogy hosszú ívet ír le a történet, aminek az első évad a bevezetője, mert valahol el kell kezdeni. Így az alapszituáció hogy Elliot hacker volt, és a többi amit csinált. Az első évad egy hosszú, több órás intro, és ha láttad a második évadot akkor a történet nem a hackerkedéssel folytatódik.
Ez pont olyan tévképzetre adó dolog, mint ahogy Ned Starkkal reklámozták a Trónok harca első évadát (plakát), ahogy a vastrónon ül. Nos, az világosan kiderült hogy nemcsak a trónig nem jut el, hanem az elsők között ölik meg, és mégis ment tovább a történet.
ami az első évadban volt az tetszett, nekem elég lett volna egy 1évados sorozatnak, a 2. évadot elkezdtem de nem is jutottam messzire, nem is érdekel
érdemes az első évadot mindenképpen aztán kezdd el a másodikat hátha neked tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!