Gyermekkorom óta,soha nem vagyok elégedett, azzal amit elkészítettem (pl,karácsonyi vagy bármilyen dekoráció). Ez mitől van?
Többnyire meg is válaszoltad a kérdést saját magadnak. Elismerést soha nem kaptál, leszólást annál inkább és ez kialakíthatott benned egy berögződést, miszerint bármit csinálsz, az rossz.
Keress fel egy hozzáértő pszichológust, nagyon jók az ilyen dolgok feloldásában.
Esetleg az is segíthet, ha belépsz különböző csoportokba/fórumokra, amik arról szólnak amit éppen csinálsz (ha dekorációk, akkor valami barkács/hobbis/kreatív csoport, ha rajz, akkor rajzos csoport stb.) aztán oda feltöltöd és kéred ki a véleményét másoknak. Ezekben a közösségekben általában segítik egymást az emberek és őszinte visszajelzést kaphatsz, lecseszés nélkül. Én zenélek, így hobbi/bedroom producer csoportokban vagyok. Kulturáltan kritizálták akár jó akár rossz volt amit beküldtem és bár még távol állok a jótól, de rengeteget fejlődtem tippekből és visszajelzésekből amiket ezekben a csoportokban kaptam.
Hányféle ember van szerinted a világon? eddig:
1. lenyomó, bántó
2. lehúzó, bántó
3. elfogult, dicsérő (ami "nem számít")
3-as
Biztosan miattuk van.
Ha van képed a dekorjaidról, szívesen megnézem, szerintem biztosan szépek lettek :) Szeretem az egyedi dolgokat, kreativitásra vall, gondolkodásra és odafigyelésre.
Pozitív 😃
Látod, mindig mellé ütök.
Béna vagyok? Vagy csak olyasmi ez, ami bárkivel megeshet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!