Nem unalmas ez az incelezés?
Pont hogy a nők felé nincs semmilyen elvárás azon túl hogy nézzen ki jól, ami amúgy is születési adottság, szóval gyakorlatilag semmit sem kell tennie.
Ehhez képest egy férfi legyen: gazdag, sikeres, jóképű, izmos, humoros, macsó, nagyfarkú, hűséges, őszinte, művelt, intelligens, bátor, megbízható, értsen 50 dologhoz, legyen háza, kocsija, drága cuccai stb stb.
Nem egy szint az elvárás a két nem irányába, maradjunk ennyiben.
15# Tipikus "incel" gondolkodás.
A nők felé ugyanannyi igazságtalan elvárás irányul, mint a férfiak felé. Ugyanannyi.
És képzeld, jónak kinézni nem születési adottság. Vagyis pár nőnek igen. De vannak sokan, mint én is, akik kemény edzés és diéta eredményében érik el a számukra tökéletes alkatot, mivel nem lehet mindenki 40 kg. Gondolj bele, egy 40 kg-os nő, aki 150 cm normális? Miért ne. De egy 40 kg-os 180 cm-es is az? Nem, az már sovány.
És te már felsoroltál pár elvárást (amit nem vár el minden nő, ahogy nem várja el minden férfi a nőktől sem, amiket felsorolok).
Pl.: egy nő, ha sok férfival volt már, akkor ribiszóma, ribi, k***a. De ha szűz, akkor meg egy lúzer, másnak nem kellett, nekem se.
Egy nő, ha család centrikus, akkor eltartatja magát a férfival, ő meg csak ül otthon a gyerekkel. Ha a munkát helyezi előtérbe előbb, akkor mikor lesz már gyereked? Ott vagy már a korban pedig. Vénlány maradsz, ha nem találsz magadnak gyorsan valakit.
Egy nő, ha középkorúként fiatalosan öltözködik, akkor nem tud megöregedni, ha meg nem fiatalosan öltözködik, akkor nézd már hogy elhagyta magát!
Egy nő, ha sminkel akkor "kíváncsi vagyok hogy néz ki egy kg vakolat nélkül". Ha nem sminkel, akkor meg nézd már hogy elhagyta magát! Meg milyen narancsbőrös, nem ártana ápolnia magát.
De ha átlagos, vagyis a kettő között van, akkor meg miért vagy átlagos, miért nem vagy egyedi.
Ugyanez (nem pont ezekkel) vonatkozik a férfiakra is. Mindenkire túl nagy elvárások hárulnak, de ettől még nem kell a másik nemet hibáztatni. A hiba a világban van.
"Pont hogy a nők felé nincs semmilyen elvárás azon túl hogy nézzen ki jól, ami amúgy is születési adottság, szóval gyakorlatilag semmit sem kell tennie."
Attól, hogy te igénytelen vagy és nincsenek elvárásaid, másoknak még lehetnek. Jól kinézni pedig jellemzően pont nem adottság, pláne nem születési. Azért többségében igen sokat tesznek is. Megfelelő táplálkozás, testmozgás, testápolás, stb.
#17:
Ha valaki jól néz ki, de belül egy seggfej tahó, akkor vele maradsz? Mert ha igen, akkor szimplán hülye vagy. Tudod, nem a külső a fontos, hanem a belső. Ennyike. :D
Fuh hát elpazaroltam időt az életemből, amit arra fordítottam, hogy a 16-ost elolvassam, és a kiégésből visszatérvén értelmezni tudjam ezt a képmutató irreleváns hárítást, ami szintén arra szolgál, hogy elfedje a férfiszolga valóságot.
Na nézzük:
1: Az incel jelentésével nem vagy tisztában, tehát nem is kéne folytassam, mert már itt hitetelen vagy. Az incel nem azt jelenti amire rámondják, ne hidd el a buta gyakoris 16 éves kis feminőciknek.
2. Amit írsz, az a nőkre jellemző gondolkodás. Bizonyíték erre az, hogy a párok többsége olyan, hogy jobb a férfi férfiben, mint a nő nőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!