Nem unalmas ez az incelezés?
#6 Ugyan olvass már vissza inceles kérdéseket? Nem szeretnek a nők, nem vagyok sikeres, nem vagyok szép, rohadjanak meg, amiért nem választanak engem a megtestesült incel férfit...
Beszéld meg esetleg velük, hogy ne vergődjenek, mert nem találnak olyan hülyét, aki megsajnálja őket a kirohanásaik miatt, mert de rossz nekik, mert még több ellenérzést váltalak csak ki.
Miután túl vannak a nők pusholva, a férfiak meg herélve lettek, a társadalmi női elvárások lazultak, a férfi elvárások túl lettek tolva, lett a nőknek túl nagy igényük és irreális elvárásaik, és a túlzott pusholásból való visszaélésnek. Természetes, hogy a férfiaktól meg elszabadulnak ezek a kérdések. Ettől még nem nem incelek.
Főleg hogy a feminőcik azt sem tudják mi az az incel. Érdemes megnézni, mit válaszolnak, amikor meg kérdezik tőlük, és pl. nem megsértődnek a kérdésre, hanem megpróbálnak válaszolni. Kb. ilyenek születnek, hogy "az, amire rámondják."
#11 Nem az átlag férfiakról van szó.
Vannak (vélhetően) férfiak, akik kérdésben, válaszban korukkal/nemükkel, és incelségük tényével azonosítják.
Pl. 36/F incel.
És ők tényleg ezt a nekik nagyon rossz, mert a nők hülyék mert a jobbat akarják, és ők megérdemelnék a nőket, de nem kellenek nekik...
Én alapból nem keresek társat, de nem érzem magam azért "túl pusholva", mert nő vagyok, ahogy minden férfi felé ugyanazok az elvárásaim, bármilyen kapcsolatban vagyunk: legyen normális. Hogy azon túl kék a lába, piros a haja, vagy lila a körme nem izgat, én tök jól elvagyok a tömegközlekedéssel, és biztos, hogy nem fogok drága ajándékokért nyivákolni.
Tegnap láttam egy érdekes videót, lányokat interjúztattak utcán. Ahogy a fiúkat is szokták, hogy mennyi az értéke a ruháknak, amiket viselnek, és mennyire fontos, hogy a másik fél is drága holmikat viseljen. Nem lövöm le a "poént".
Ez viszont nem a nők vagy a férfiak hibája, hanem a társadalomé ahogy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!