Vállalnál gyereket a mostani világban?
A világgal semmi baj nincs???
Én nem szeretnék gyereket, pontosan a világ miatt amiben élünk. Vágynék rá, de nem fogok vele kicseszni.
Ja, majd mások eltartják ugye. Magyarországon ez a divat, adják a pénzt, hogy csináljon 3 gyereket, utána még adókedvezményt is kap, más meg fizesse az adót.
Ha az ilyen debilek nem képesek felnevelni, elveszi az állam, aztán a vérszerinti szülőnél sokkal megfelelőbb emberek örökbefogadását agyonszabályozzák.
Nonszensz az egész rendszer.
Nem a világgal van baj, hanem az emberekkel, akik alkotják a világot. Az ő dolguk lenne a normális élet megteremtése, a szeretet, empátia, egymás felé fordulás.
Ehelyett kontrollgyakorlás, dominancia, bizalmatlanság van, mert rengeteg traumát cipelnek az emberek és azt hiszik anélkül fog megszűnni, hogy dolgoznának magukkal.
"Én nem szeretnék gyereket, pontosan a világ miatt amiben élünk"
Tudnál mondani egy létező világot, amelyikben vállalnál gyereket?
Mivel nem emlékszem, hogy éltem e másik bolygón, így nem😄😄 de biztos akad jobb hely..
#13-as: 5-ös vagyok. Nem baj, hogy lepontoznak. Egyébként nekem sincs bajom a melegekkel, sajnálatos, hogy nem fogadhatnak örökbe gyereket, lehet hogy egy heteró pár jobb lenne, de az árváhaznál biztos jobb.
#12-es: igen. Sajnálatos, hogy agyon van szabályozva az örökbefogadás, én sem értem. Nagyobb teret kéne annak engedni, hogy az örökbefogadók megismerjék a gyereket, mert sok olyat lehet hallanni, hogy beteg gyereket kapnak végül, amilyet meg senki sem akar. Én el tudom képzelni magamról, hogy ha a vérszerinti gyerekeim már nagyobbak lesznek, legalább kamaszok, akkor én is fogadnék örökbe, nem csecsemőt, hanem egy nagyobbat. De a túl sok szabályozás elriaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!