Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vállalnál gyereket a mostani...

Vállalnál gyereket a mostani világban?

Figyelt kérdés
2024. márc. 13. 11:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%

A világgal semmi baj nincs???

Én nem szeretnék gyereket, pontosan a világ miatt amiben élünk. Vágynék rá, de nem fogok vele kicseszni.

2024. márc. 13. 12:15
 12/34 anonim ***** válasza:
82%

Ja, majd mások eltartják ugye. Magyarországon ez a divat, adják a pénzt, hogy csináljon 3 gyereket, utána még adókedvezményt is kap, más meg fizesse az adót.

Ha az ilyen debilek nem képesek felnevelni, elveszi az állam, aztán a vérszerinti szülőnél sokkal megfelelőbb emberek örökbefogadását agyonszabályozzák.

Nonszensz az egész rendszer.

2024. márc. 13. 12:21
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem a világgal van baj, hanem az emberekkel, akik alkotják a világot. Az ő dolguk lenne a normális élet megteremtése, a szeretet, empátia, egymás felé fordulás.

Ehelyett kontrollgyakorlás, dominancia, bizalmatlanság van, mert rengeteg traumát cipelnek az emberek és azt hiszik anélkül fog megszűnni, hogy dolgoznának magukkal.

2024. márc. 13. 12:29
 14/34 hollófernyiges ***** válasza:
64%

"Én nem szeretnék gyereket, pontosan a világ miatt amiben élünk"

Tudnál mondani egy létező világot, amelyikben vállalnál gyereket?

2024. márc. 13. 12:32
 15/34 anonim ***** válasza:
79%

Mivel nem emlékszem, hogy éltem e másik bolygón, így nem😄😄 de biztos akad jobb hely..

2024. márc. 13. 12:36
 16/34 anonim ***** válasza:
67%

#13-as: 5-ös vagyok. Nem baj, hogy lepontoznak. Egyébként nekem sincs bajom a melegekkel, sajnálatos, hogy nem fogadhatnak örökbe gyereket, lehet hogy egy heteró pár jobb lenne, de az árváhaznál biztos jobb.

#12-es: igen. Sajnálatos, hogy agyon van szabályozva az örökbefogadás, én sem értem. Nagyobb teret kéne annak engedni, hogy az örökbefogadók megismerjék a gyereket, mert sok olyat lehet hallanni, hogy beteg gyereket kapnak végül, amilyet meg senki sem akar. Én el tudom képzelni magamról, hogy ha a vérszerinti gyerekeim már nagyobbak lesznek, legalább kamaszok, akkor én is fogadnék örökbe, nem csecsemőt, hanem egy nagyobbat. De a túl sok szabályozás elriaszt.

2024. márc. 13. 12:37
 17/34 anonim ***** válasza:
55%
Sosem . Akkor sem ha felvetne a stex lenne rá alkalmas partner stb . Iszonyat a két véglet ahol kölykök szaporodnak a semmibe vagy híres 50esek arról ugatnak hogy a család a mindene és szülni jó. Maguk ellenségei , amellett a társadalmat züllesztik babonás maszlaggal minel több annál jobb (40 nm en ) meg új divatos marhasagokkal. Anno 45 kgos arcok voltak a divatban majd extrém külsejűek most elhizott sertéseket futtatnak. Amellett 70 éves ráncos embereket vetkőztetnek milyen szép es szexy , hát lófhasszt . Az élet kiszámithatatlan kiszolgaltatottság bonyolult csapdarendszer kevés valós öröm nyugalommal díszitve .
2024. márc. 13. 12:39
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom amúgy minek kell egymást torkának esni, normálisan is lehet véleményt írni. Én nem akarok gyereket, ennyi, nem indoklom meg. Elég, ha én tudom miért nem.
2024. márc. 13. 12:51
 19/34 anonim ***** válasza:
75%
Jobb világba sem.
2024. márc. 13. 13:13
 20/34 anonim ***** válasza:
27%
Soha nem volt olyan jó világ, mint most. Bárki, aki mást állít az egx komplett idióta.
2024. márc. 13. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!