Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vállalnál ebben a világban...

Vállalnál ebben a világban gyereket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi szól mellette/ellene.
2023. jún. 20. 22:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
20 éves fiam van. Ha ma lennék annyi idős amikor a fiamat szültem (21), soha nem szülnék. Imádoma fiamat, de erre a világra nem szabadna gyereket szülni. 20 éve álmomban sem gondoltam, hogy így kifordul önmagából a világon mindenki.
2023. jún. 20. 22:32
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Kizárt. (F40)
2023. jún. 20. 22:34
 3/26 anonim ***** válasza:
78%

Én nem szeretnék, mert nem is vágyok rá, pénzem sincx, nem is rajongok a gyerekekért. De ha belegondolok, hogy milyen vilàg van, mennyire nehéz érvényesülni, mennyi rosszindulatú ember van, milyen dolgok várhatók még...én nem kívánom ezt a meg nem született gyermekemnek sem.

Már nekem is nagyon nehéz, a szüleimnek is az volt felnevelni a szegénységben. Igazából szerintem nekik sem kellett volna gyereket vállalniuk abban a helyzetben,de ők akartak gyereket.

2023. jún. 20. 22:36
 4/26 anonim ***** válasza:
73%
EBben az országban nem.
2023. jún. 20. 22:45
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Biztos, hogy nem.
2023. jún. 20. 22:46
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem, egyre nehezebb az élet, a gazdagok egyre gazdagabbak, törvényekkel lenyomják a csórókat, dolgozókat, lassan kreditrendszer lesz.

Az oktatás, egészségügy pocsék, nyugdíjből megélni egyre nehezebb, a többségnél ezek nem verik ki a biztosítékot, vagy beletörődnek, de vannak, akik még örülnek is, hogy micsoda jólét van.

2023. jún. 20. 22:46
 7/26 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig is úgy gondoltam, hogy majd örökbefogadok egy gyereket. Szülni biztos nem szülnék, nem kívánnám neki ezt a sok szart
2023. jún. 20. 22:59
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

Ebbe az országba hétszentség, hogy nem.

Döbrögi és a haverok, havernénik tömik a saját zsebük, ezzel egy időben mindent megtesznek, hogy mindenki másnak ne csak ott tegyenek keresztbe, ahol tudnak, hanem az utolsó fillérig képesek kiforgatni őket a vagyonukból. Közben ott az összedőlt egészségügy és oktatás (mindkettő a jelen és jövő érdeke), tolódik felfelé a nyugdíjkorhatár. Az EU-ban szinte minden téren sereghajtók vagyunk, az inflációtól eltekintve pl., meg a korrupciótól.

Az emberek nagyja csakis az önösérdekeket nézi, közben empátia- és erkölcs nélkül gázol át a többin. Ha valaki, akárcsak kicsit is, ki tud törni a hétköznapi mocsárból, a károgók rögtön megjelennek, és minden erejüket bevetve, vissza akarják őt rántani maguk közé.

Nem szeretnék egy ilyen országba gyereket világra hozni. Én nem érzem itt jól magam, és egyre jobban szégyellem, ami ebből az országból lett.

22/L

2023. jún. 20. 23:19
 9/26 anonim ***** válasza:
57%
Igen. A "világ" egy elég tág fogalom, én csak a környezetről tudok nyilatkozni amiben élek és azt egyáltalán nem tartom olyan szörnyűnek és élhetetlennek ahová már megszületni is kár. A jövő számomra is aggasztó, de ezzel kapcsolatban sem vagyok teljesen pesszimista. Olyan élet nincs és nem is lesz soha amiben nincsenek kihívások de hiszek benne hogy ezekkel meg lehet birkózni és képes is rá, ahogy abban is hiszek hogy én képes vagyok rá. Egyáltalán mi értelme lenne minden nap felkelnem, ha úgy állnék mindenhez hogy ez nem megy és hamvába holt próbálkozás amihez csak hozzákezdek. Kinek milyen a lelki alkata, szerintem ez nem visz előbbre.
2023. jún. 21. 00:00
 10/26 anonim ***** válasza:
57%
Ha lenne párom akivel tudnék előre tervezni akkor igen. Részemről ez nem politikai kérdés, sőt, semmi köze a politikának ahhoz, hogy családot akarok alapítani vagy sem, ez magánügy.
2023. jún. 21. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!