Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vállalnál ebben a világban...

Vállalnál ebben a világban gyereket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi szól mellette/ellene.
2023. jún. 20. 22:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem! Van saját ház, 0 hitel. Nem köt semmi egy munkahelyhez sem, nem kell éhes szájakat etetnem, ruházni stb..csak magamra költök, kell ennél jobb élet (?).
2023. jún. 21. 11:33
 22/26 anonim ***** válasza:
60%

Biztos nem.

29/f

2023. jún. 25. 17:15
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
Magyarországra egészen biztosan nem.
2023. jún. 26. 00:13
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Felnevelnek elarvult gyereket, aki mar a vilagon van, de semmikepp.
2023. jún. 26. 01:32
 25/26 anonim ***** válasza:
37%
Semmiképp, pedig vágyom rá. Szeretem őt annyira (még na nem is létezik), hogy nem hozom létre pusztán azért, mert én akarom, hogy létezzen. Ez nem rólam szól. Örökbe fogadni viszont lehet, hogy fogok majd.
2023. jún. 26. 12:46
 26/26 anonim ***** válasza:
29%

Van gyerekem, felnőtt. A legszebb cél, legnagyobb öröm látni ahogy gyermekünk fejlődik általunk. Életünk egyik legfőbb társa ez a lélek, akivel jó mindent megosztani.

Nos úgy látom jó, hogy én igen fiatalon, még opptimistábban, még némileg talán emberségesebb világban vállaltam gyermeket, mert jelen gonsolkodásommal, látva a globális elpofátlanodást, elhülyülést, mindazt a fertőt, ami a világban megy, nos jelenleg nem szeretnék ide kényszeríteni egy lelket. Még esetleg ha jóléti ország lenne, élhetőbb társadalommal, de olyan itt sosem lesz. Mindennél jobban vágyom unokára, és pont annyira rettegek is...

2023. jún. 26. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!