Az gáz ha nem szeretem a filmeket/sorozatokat?
Sosem voltam egy nagy filmnéző. Valamiért nem foglalnak le, nincs is kedvem, ahhoz hogy leüljek filmezni/sorozatozni.
Mostanában mindenki Netflixezik.
Egy ismerősöm megkért mondjak neki valami jó Netflixes sorozatot, mert végignézte a legújabbakat. Mikor mondtam neki, hogy nekem nincs ilyenem, úgy nézett rám mint egy ufóra.
Nem gáz, de kicsit unalmas az életed.
Legalább menj el bulizni.
Csajozni. Vagy bunyózni.
#10: Na az érdekes legalább. :)
#11: Unalmas az életem mert nem nézek filmet? :D Igaz, aki filmeket néz annak brutál izgalmas az élete.
Tudjuk, újabb provokáló troll...
Én a pszichés gondok miatt nem tudom nézni őket
Képtelen vagyok 5 percig nyugton maradni és figyelni
Kivéve ha egy nagyon jót találok
Hidd el, nem ciki, nem muszáj mindent szeretni és amúgy is azt csinálsz amit akarsz :)
Egy percig se érezd annak!
Engem ez inkább irritálni szokott hogy az emberek minimum 90 százaléka mennyire sorozat függő, legalábbis ezt mondjak hogy ne logjanak ki a sorból
És folyamatosan erről van szó hogy ki mit néz, mindenki netflix függő stb...
Ilyenkor úgy érzem kimaradok valamiből se közben meg irritál hogy ennyire mennek egymás feje után
Ami pl a trónok harca körül volt az is rettenetesen irritált hogy úgy beszéltek róla mintha vmi megváltás lenne
Pedig amúgy én nagyon szeretek tájékozódni csak sajnos nálam pont a túlgondolas a gond emiatt sem tudok már régóta pl dokukat sem nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!