Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz ha nem szeretem a...

Az gáz ha nem szeretem a filmeket/sorozatokat?

Figyelt kérdés

Sosem voltam egy nagy filmnéző. Valamiért nem foglalnak le, nincs is kedvem, ahhoz hogy leüljek filmezni/sorozatozni.

Mostanában mindenki Netflixezik.

Egy ismerősöm megkért mondjak neki valami jó Netflixes sorozatot, mert végignézte a legújabbakat. Mikor mondtam neki, hogy nekem nincs ilyenem, úgy nézett rám mint egy ufóra.

2024. márc. 9. 19:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz, de kicsit unalmas az életed.

Legalább menj el bulizni.

Csajozni. Vagy bunyózni.

2024. márc. 9. 22:33
 12/20 A kérdező kommentje:

#10: Na az érdekes legalább. :)

#11: Unalmas az életem mert nem nézek filmet? :D Igaz, aki filmeket néz annak brutál izgalmas az élete.

Tudjuk, újabb provokáló troll...

2024. márc. 9. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a pszichés gondok miatt nem tudom nézni őket

Képtelen vagyok 5 percig nyugton maradni és figyelni

Kivéve ha egy nagyon jót találok

2024. márc. 10. 05:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan tudnék mutatni neked filmet és sorozatot is amit ha megnéznél, utána azt mondanád kár lett volna kihagyni. Persze nem így látatlanban hanem ha ismernélek valamilyen szinten.
2024. márc. 10. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem ciki, nem muszáj mindent szeretni és amúgy is azt csinálsz amit akarsz :)

Egy percig se érezd annak!

2024. márc. 11. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez inkább irritálni szokott hogy az emberek minimum 90 százaléka mennyire sorozat függő, legalábbis ezt mondjak hogy ne logjanak ki a sorból

És folyamatosan erről van szó hogy ki mit néz, mindenki netflix függő stb...

Ilyenkor úgy érzem kimaradok valamiből se közben meg irritál hogy ennyire mennek egymás feje után

Ami pl a trónok harca körül volt az is rettenetesen irritált hogy úgy beszéltek róla mintha vmi megváltás lenne

Pedig amúgy én nagyon szeretek tájékozódni csak sajnos nálam pont a túlgondolas a gond emiatt sem tudok már régóta pl dokukat sem nézni

2024. márc. 12. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Én pl eléggé sorozatfüggő vagyok (jelenleg 6-ot nézek, minden nap 1 rész), amivel nincs is semmi bajom, de néha azért eszembe jut hogy mennyi minden mást is tudnék csinálni helyettük.
2024. márc. 27. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz, szerintem nagyon helyesen teszed, hogy nem tévézel, és nem nézed a sok horrort, lövöldözős filmeket.
jan. 7. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Dugni, inni jobb.
jan. 7. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Az sem feltétlenül jobb. A tevékeny, boldog, Isten szeretetében gazdag élethez, nem ezek kellenek.
jan. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!