Az gáz ha nem szeretem a filmeket/sorozatokat?
Sosem voltam egy nagy filmnéző. Valamiért nem foglalnak le, nincs is kedvem, ahhoz hogy leüljek filmezni/sorozatozni.
Mostanában mindenki Netflixezik.
Egy ismerősöm megkért mondjak neki valami jó Netflixes sorozatot, mert végignézte a legújabbakat. Mikor mondtam neki, hogy nekem nincs ilyenem, úgy nézett rám mint egy ufóra.
Nyugi, én ugyanez vagyok, magam sem értem sokszor.😃 De nem köt le, belealszom stb.
De hogy válaszoljak is a kérdésedre, gáznak semmiképpen nem gáz.😃
Én sem vagyok egy nagy filmnéző, inkább olvasok.
De azért időnként elmegyek a moziba, az új filmekkel jó képben lenni. Ha felhozok magamhoz egy csajt, akkor lehet ő nézni akar velem valamit, ahhoz is alkalmazkodni kell.
Az animéket viszont szeretem.
Élőszereplős sorozatok abszolút hidegen hagynak. Leszámítva egy pár klasszikust, pl. Sliders (gyerekkorom kedvence, amit talán egyszer majd újranézek).
Köszi nektek a válaszokat! :D Akkor nem vagyok ezzel egyedül.
Hátrányt max annyiban okoz, hogy sosem tudom miről beszélnek a többiek. Mármint ha szóba kerülnek az új filmek/sorozatok.
Múltkor a könyvelőnél voltam. Még ott is szóba került valahogy. Mondta, hogy tudod a Netflixen vannak ilyen témájú sorozatok.
Olvasni én is szeretek. :)
Én abszolút nem értek a Netflixhez sem.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!