Szerintetek ciki ha hetero fiúként szeretek LMBTQ filmeket sorozatokat nézni?
Figyelt kérdés
Ciki ha szeretek LMBTQ filmeket sorozatokat nézni hetero fiúként
Kedvencem a heartstoppert
Szerelem vagy kötelesség
Meg ehez hasonlók
17/f
2023. nov. 10. 23:50
2/7 anonim válasza:
Nem, de a titanicon sírni az már gáz ;D
3/7 anonim válasza:
Miért lenne az?
Nem az a lényeg, hogy kik a szereplők, hanem, hogy milyen a film.
Adél élete
Szólíts a nevemet
A dán lány
Zseniális filmek.
4/7 anonim válasza:
Az,de nyilván mész a tömeg után...
5/7 anonim válasza:
Nem, én ks szeretek ilyet nézni lányként
6/7 anonim válasza:
Nem.
Én is nézek pedig heteró fiú vagyok
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, hanem tök jó! Amikor fiatalabb voltam, én is eleinte filmekből, könyvekből hallottam az LMBTQ-ról, és nekem ezek a tartalmak sokat segítettek abban, hogy lássam, hogy az ilyen embereknek is ugyanolyan a szerelem, ugyanúgy vágynak a megértésre és a szeretetre, mint a heterók. Senki nem kezdi homofóbként az életét, az ilyen emberek is tapasztalatok során, tanítással, neveléssel válnak homofóbbá, és ezt bizony úgy lehet elkerülni, ha pozitív példát lát az ember LMBTQ-emberekről gyerekkora, fiatalkora óta. Nem véletlen, hogy ennyire próbálják távol tartani a gyerekeket ezektől, hiszen még véletlen toleráns, értelmes felnőttek lennének belőlük, akik hagyják egymást élni, és nem szekálják a halálba azt, aki más, mint ők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!