Szereted a durva, beteg filmeket/sorozatokat?
Én az első lennék, az értelmetlen ok nélkül erőszakot nem szeretem egy filmben ahogy az értelmetlen romantikát, értelmetlen depit, értelmetlen jókedvet sem.
Számomra kell hogy értelme legyen egy történetnek és nagyon “jó” sztori legyen ami megfogja az embert + nem szeretem a csajos filmeket amikben árad a nyál úgyhogy .. jöhet :D
A thriller a kedvenc műfajom. Illetve Tarantino az egyik kedvenc rendezőm. Nyilván a sztori elsődleges (legalábbis nálam), de kifejezetten szeretem a durva, véres, veszélyes, nyomasztó filmeket.
Zodiákus, Hetedik stb az ilyeneket bírom.
Persze nem csak az ilyen filmekért vagyok oda, de előkelő helyen vannak. :)
Lehet hogy nem annyira durvák de azért bőven vannak bennük olyan jelenetek..
nekem a Death Note meg az Ezel a kedvenc sorozatom, egyik nap láttam a Transzibéria expresst (az egy film) az is elég izgi volt :D
De ami túlzásba esik pl mint a köpök a sírodra vagy az eden lake azt valahogy nem szeretem már..
Meg akarom nézni a Christine-t, azért a kérdés amúgy. Szerintem nagyon jó film lehet és érdekel, autósembereknek tuti látniuk kéne.
Szerintem az értelmetlen hentelést senki vagy csak nagyon kevesen kedvelik alapból (viszont akkor van baj az agyban).
Tarantino munkásságát én is osztom 🙏.
Szomjúság (2009)
Kissé lassú a felvezetés, de eszméletlen hangulatos film. Nekem nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!