A mai fiatal generáció, szerintetek a virtuális világban éli az élete nagy részét?
Ma láttam 2 fiatal tinit, egymás mellett ültek, és telón üziztek egymással.
Ennek mi értelme van, ha élőbe is beszélhetnének?
23
ezek vagy fiatal felnottek, vagy kb 30 evesek es ok is a metron szetnyomkodjak a 8 evesnek valo telojatekot, vagy maguk a kolykok. Aki meg kivul esik a birkak kozul azt kinezik. Mindig igy van. Nekem sincs instam, sot okostelom sem, direkt nyomogombos mert SMS es hivason kivul masra nem kell, mp3 lejatszom is van mert arra van, de nem akarmilyen. Ennyi. 23 vagyok nem birka, hanem bika.
"Mert elmesélték egymásnak, hogy mit küldtél át most? Innen vettem."
Tehát akkor mégis beszéltek egymással élőben.
Nemcsak a fiataloknál figyelhető meg ez a jelenség, hanem egy ideje minden korosztályban jelen van már. Bár tény, hogy az újdonságra fogékonyabbaknál köszönt be először.
Én is láttam már ilyent, sőt volt már olyan, hogy egyik barátnőm mellettem ült a kávézóban, és még így is neten küldött át valamit. Egy FB-n hirdetett esemény volt, és úgy volt vele, ha azonnal küldi, nem felejti el, nálam is nyoma lesz.
Az tény, hogy én is, fiatal létemre, sok időt töltök a virtuális térben (fórumokon, itt, közösségi oldalak chat-jeiben), de ez azért történik, mert eleve sok olyan ismerősöm van, akikkel csakis neten tudunk kapcsolatban maradni a táv miatt, illetve neten egy fokkal több esélyem van -talán- másokkal kommunikálni. Bár ez, mintha kicsit változni kezdett volna szerencsére.
Én is rögtön kevesebbet használnám a telefonom, ha valaki személyesen akarna velem találkozni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!