Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiatal generáció,...

A mai fiatal generáció, szerintetek a virtuális világban éli az élete nagy részét?

Figyelt kérdés

Ma láttam 2 fiatal tinit, egymás mellett ültek, és telón üziztek egymással.

Ennek mi értelme van, ha élőbe is beszélhetnének?

2024. márc. 7. 12:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
en is hallottam ilyen jelensegrol kb 1 eve? Ket baratno vagy haver esetleg nagyobb tarsasag egymas kozeleben vannak szabadon es nem dumalnak hanem egymasnak irnak uzeneteket meg fotokat. Brutal.
2024. márc. 7. 14:44
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem kérdezted meg tőlük élőben hogy miért csinálják? Miért itt a virtuális világban írogatsz az esetről?
2024. márc. 7. 15:24
 23/30 A kérdező kommentje:
De tudjátok védeni a kis ny@moronc kölyköket. :D
2024. márc. 7. 16:20
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
23# Na kérdező te is kimutattad most a fogad fehérjét.. :DD
2024. márc. 7. 16:21
 25/30 anonim ***** válasza:

23

ezek vagy fiatal felnottek, vagy kb 30 evesek es ok is a metron szetnyomkodjak a 8 evesnek valo telojatekot, vagy maguk a kolykok. Aki meg kivul esik a birkak kozul azt kinezik. Mindig igy van. Nekem sincs instam, sot okostelom sem, direkt nyomogombos mert SMS es hivason kivul masra nem kell, mp3 lejatszom is van mert arra van, de nem akarmilyen. Ennyi. 23 vagyok nem birka, hanem bika.

2024. márc. 7. 16:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én dobnám el magamtól a qrva telefont, ha valaki személyesen meg akarni ismerni engem, vagy barátkozni akarna velem. De mivel nincs ilyen ember, ezért jobb híján marad a teló..
2024. márc. 7. 16:29
 27/30 anonim ***** válasza:
90%-ban igen.
2024. márc. 7. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mert elmesélték egymásnak, hogy mit küldtél át most? Innen vettem."

Tehát akkor mégis beszéltek egymással élőben.

2024. márc. 7. 18:33
 29/30 anonim ***** válasza:
A munkám során nagyon sok tini meg huszonéves vendégem van, meg kamasz gyerekem is van. Szerintem tök rendben vannak, én nagyon szeretek velük beszélgetni, nagyon érdekes meglátásaik vannak. Egyébként meg ha az ember veszi a fáradságot, hogy tényleg beszélgessen velük, kiderül, hogy egyáltalán nem különböznek tőlünk annyira, csak más a körítés.
2024. márc. 7. 22:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Nemcsak a fiataloknál figyelhető meg ez a jelenség, hanem egy ideje minden korosztályban jelen van már. Bár tény, hogy az újdonságra fogékonyabbaknál köszönt be először.

Én is láttam már ilyent, sőt volt már olyan, hogy egyik barátnőm mellettem ült a kávézóban, és még így is neten küldött át valamit. Egy FB-n hirdetett esemény volt, és úgy volt vele, ha azonnal küldi, nem felejti el, nálam is nyoma lesz.

Az tény, hogy én is, fiatal létemre, sok időt töltök a virtuális térben (fórumokon, itt, közösségi oldalak chat-jeiben), de ez azért történik, mert eleve sok olyan ismerősöm van, akikkel csakis neten tudunk kapcsolatban maradni a táv miatt, illetve neten egy fokkal több esélyem van -talán- másokkal kommunikálni. Bár ez, mintha kicsit változni kezdett volna szerencsére.

Én is rögtön kevesebbet használnám a telefonom, ha valaki személyesen akarna velem találkozni, ismerkedni.

2024. márc. 10. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!