A mai fiatal generáció, szerintetek a virtuális világban éli az élete nagy részét?
Ma láttam 2 fiatal tinit, egymás mellett ültek, és telón üziztek egymással.
Ennek mi értelme van, ha élőbe is beszélhetnének?
Úristen!!! Két tini jól meri érezni magát, és közös időt töltenek egy modern eszközzel!!!
Hát ez valóban borzasztó, teljesen jogos, hogy emiatt elvettél 2 percet az életedből, hogy itt hisztizz miatta. Teljesen megérte.
Inkább mennének drogozni vagy valami, hát mi az, hogy telefonoznak?
Bezzeg régen nem volt ilyen, hogy "virtuális tér", meg "iiinteerneeeet"
Régi dolog ijen = lyó.
Bszódjon meg a fejlődés, menjünk vissza a kőkorba, az volt az igazi élet.
(Amúgy ha ennyire habzik a szád, akkor miért netezel te is? Ennyire nincsen senkid, akivel tudsz élőben dumcsizni?)
Én is az élő beszéd híve vagyok, de pl képet vagy videót átküldök másnak inkább mint hogy a sajátomon mutassam, ennek három egyszerű oka van:
- lehet hogy nem azonnal akarjuk megnézni, pl hangos videót nyilvános helyen füles nélkül… átküldöm és majd otthon megnézi
- ha elküldöm neki akkor mindkettőnknek meglesz később, visszakereshető
- vannak akiknek ha mutatsz valamit a saját telefonodon akkor nekiállnak kézbe venni, lapozgatni, nyomogatni, ezt meg nem szeretem
Szidhattok nyugodtan, de számomra meglepő volt, hogy a virtuális világban tartja 2 ember a kapcsolatot, amikor egymás mellett ülnek.
nem csoda, ha ezeknek annyi eszük van, mint egy tintahalnak.
Ám csupán a véleményetek érdekelt az adott szituációról, mert valami nagyon nincs rendben a fiatalokkal.
#14 vagyok
Még ami eszembe jutott: nyilvános helyen én is szoktam üzenetben “mondani” valamit a mellettem ülő ismerősömnek, ha nem akarom hogy körülöttünk mások is hallják.
"valami nagyon nincs rendben a fiatalokkal."
Biza, régen minden jobbvót. Akkor még katonának is kellett menniük. Biztos azért telóztak egymással mert nem voltak katonák és nem tanultak rendet meg fegyelmet. :)) De szerencsére veled minden rendben ezen a téren kérdező, örülj neki, hogy te nem lettél ilyen elfajzott és egészséges gondolkodású vagy (azért el ne hidd) :DD
"ha ezeknek annyi eszük van, mint egy tintahalnak."
Lehet hogy mégis több mint neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!