A Boomerek és az X generáció között is akkora volt a szakadék, mint most az X és az Y között?
Én x genes vagyok, de komolyan annyira semmire sem tartom ezt az Y generációt, hogy csak na. Nincs önfegyelmük, nincsenek céljaik, azt hiszik, hogy minden kötelezően jár nekik az élettől, képtelenek kitartóan, elhivatottan tenni valamiért. Annyira szánalmasnak tartom őket:(
A Boomerek is így vannak az X generációval?
Senior séf: Itt nem az a kérdés, hogy egy előző generáció mindig helyteleníti az utána következő generációs dolgokat, hanem a mérték a kérdés. Nekem x genesnek még jelentenek valamit az erkölcs, tisztesség, tisztelet, becsület szavak, ezt teljesen hiányzónak érzem a millenálisoknál. A boomerek és az Xgenes ugyanabban az érában nőttek fel, ugyanolyan erkölcsi nevelésben részesültek, de a rendszerváltás után, mind azok a dolgok, amikről erkölcsös, tisztelettudó, etc. lesz az ember, kikoptak a nevelésből.
Ezért gondolom azt, hogy nagyobb a szakadék.
Holnapig tudnám írni, miért érzem ennyire elcseszettnek az Y gent....
Drága kérdező! Melyik évben is születtél?
Én 1990-ben, tehát már Y generáció tagja vagyok. Tisztességes, erkölcsös nevelést kaptam, diplomás ember lett belőlem, a munkámat imádom, folyamatosan valósítom meg a céljaimat.
Egyébként pedig nem az Y generációt kéne szidnod, hanem az előzőeket, akik felnevelték az Y generációt! 😉 Hogy miért nem tudták egyesekből tisztességes, erkölcsös embert nevelni.
Mondja az X generációs, aki a csok-ra csinálta a gyereket, ingyen járt egyetemre, nem volt külön mesterképzés.
Ennyit arról mi jár nektek és nekünk ingyen, miattatok lett fidesz 2/3.
Mert meglévő gyerekre senki nem vette fel, ugye?
2015-ben vezették be, akkor mennyi volt az X generáció?
35-40 évesek!
Akkor 40 volt a korhatár, az ingatlanárakat még nem verte fel.
Jó sok mai 40+os jutott így potyaingatlanhoz, sarért húgyért. .
Ma egy, 35 éves mire megy?
Szerintem inkább örülj, hogy nem ma vagy ennyi idős, boomer!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!