A Boomerek és az X generáció között is akkora volt a szakadék, mint most az X és az Y között?
Figyelt kérdés
Én x genes vagyok, de komolyan annyira semmire sem tartom ezt az Y generációt, hogy csak na. Nincs önfegyelmük, nincsenek céljaik, azt hiszik, hogy minden kötelezően jár nekik az élettől, képtelenek kitartóan, elhivatottan tenni valamiért. Annyira szánalmasnak tartom őket:(
A Boomerek is így vannak az X generációval?
2024. jan. 20. 17:23
11/16 anonim válasza:
Az ősember milyen generáció volt?
12/16 anonim válasza:
A generációs különbségekről nemrég láttam egy nagyon érdekes beszélgetést, ezt nézd meg, ha érdekel.
13/16 anonim válasza:
Ezt a videót tényleg ajánlott megnézni, kimondottan tényszerű, tudományos szemlélettel beszél a generációkról, de közérthetően és érdekesen
14/16 A kérdező kommentje:
tessék, az értelmesebb generációs társaitok legalább felfogják milyen krumplik vagytok is ti.
2024. jan. 21. 13:55
15/16 anonim válasza:
Kérdező, a folytonos fröcsögés közben elárulnád végre, hogy melyik évben születtél?
Remélem az is tisztában vagy, hogy a mai 30-as generáció viselkedése, ami mostani 60-as generációnak köszönhető, hisz ők nevelték fel őket.
16/16 anonim válasza:
Neked most amúgy mégis mi a bajod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!