Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Y generáció - a legtehetségese...

Y generáció - a legtehetségesebb generáció, amelynek elhanyagolása megpecsételheti a jövőt?

Figyelt kérdés

X generáció - ők többségében konzervatívak, régiesen gondolkodnak.

Z generáció - ők követik a mai divatot.

Alfa generáció - ez a 2010 után született emberek, róluk még nmem tudunk sokat.

Ellenben az Y generáció magában hordozza az előző generáció hagyománytiszteletét, de követi az új dolgokat is. A konzervatív és a liberális gondolkodásmód egyesülése ez, vagyis átlátják a világot.

Amikor tehát arról beszélünk, hogy globális felmelegedés, túlnépesedés, egyéb társadalmi problémák... akkor ez a generáció lenne a legbölcsebb ahhoz, hogy megmentse a világot. Ám nem gondozták őket, nem figyeltek rájuk eléggé, így sokan átlag emberek lettek.

jan. 23. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Valamiért pont ez a generáció, én is ez vagyok, akiknek a gyerekeivel szemvedülünk, hogy mennyire neveletlenek és tiszteletlenek. Az nem nevelés, hogy a pár éves gyerek kezébe odaadja az okostelefont, hogy a gyerek csendben legyen. Rengeteg mai Y generációs anyuka nem neveli a saját gyerekét megfelelően, a gyerek legtöbb mozzanatát kiposztolja a közösségi oldalakon.

Nekem ugyan még nincs gyerekem, viszont elszörnyedek azon, amit tapasztalok úton útfélen.

jan. 23. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden generációnak vannak bölcs és idióta, konzervatív és liberális stb tagjai.
jan. 23. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az Y generáció lesz az elfeledett generáció. Még nem virtuális világban szocializálódtunk, de elég fiatalok voltunk, amikor a közösségi média és a virtualitás betört. A világgazdasági válságban voltunk kezdő munkavállalók és a globális lakásárak is pont a "mi időnkben" lőttek ki.
jan. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!