Y generáció - a legtehetségesebb generáció, amelynek elhanyagolása megpecsételheti a jövőt?
X generáció - ők többségében konzervatívak, régiesen gondolkodnak.
Z generáció - ők követik a mai divatot.
Alfa generáció - ez a 2010 után született emberek, róluk még nmem tudunk sokat.
Ellenben az Y generáció magában hordozza az előző generáció hagyománytiszteletét, de követi az új dolgokat is. A konzervatív és a liberális gondolkodásmód egyesülése ez, vagyis átlátják a világot.
Amikor tehát arról beszélünk, hogy globális felmelegedés, túlnépesedés, egyéb társadalmi problémák... akkor ez a generáció lenne a legbölcsebb ahhoz, hogy megmentse a világot. Ám nem gondozták őket, nem figyeltek rájuk eléggé, így sokan átlag emberek lettek.
Valamiért pont ez a generáció, én is ez vagyok, akiknek a gyerekeivel szemvedülünk, hogy mennyire neveletlenek és tiszteletlenek. Az nem nevelés, hogy a pár éves gyerek kezébe odaadja az okostelefont, hogy a gyerek csendben legyen. Rengeteg mai Y generációs anyuka nem neveli a saját gyerekét megfelelően, a gyerek legtöbb mozzanatát kiposztolja a közösségi oldalakon.
Nekem ugyan még nincs gyerekem, viszont elszörnyedek azon, amit tapasztalok úton útfélen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!