A zsenik általában introvertált emberek?
A beilleszkedésre képtelen, de magasan funkcionáló extrovertáltakat a hátuk mögött fogják kibeszélni és nem szívesen működnek velük együtt - az extrovertáltak sem.
Aki beilleszkedésre képtelen, az alapvetően egy probléma, és hosszabb távon egy beilleszkedésre képtelen extrovertált sem lesz vicces, sőt.
Alapvetően egy egészséges ember normálisnak születik.
...és sokat formál rajta a környezete és családja, amibe születik.
Szerintem első körben nem introvertált, hanem depressziós vagy.
Az introvertáltság esetleg a következő lépcső, de nem az alapprobléma.
Nem tudom, miben vagy furcsa, enélkül nehéz jó tanácsot adni.
...de kell legyen valami megoldás számodra, akár az, hogy beszélgetsz jobb híján egy szakemberrel (nem a hülyék járnak pszichológushoz, ellenben akár segíthet lelki problémákon).
A depresszió elég komoly probléma tud lenni, próbáld ezt kezelni valamilyen módon szerintem, sosem szégyen szakmai segítséget kérni valami kapcsán egy hozzáértőtől.
Aki introvertált az nem azt jelenti, hogy nem jók a kommunikációs készségei.
Egyszerűen csak lefárasztják az emberek, nem azért nem lesznek barátai, mert elkerülik, hanem lefárad és mondjuk munka után, már nem vágyik barátokra.
Ma világban amúgy sincs idő barátokra.
Bizonyos kor felett elkopnak a barátok, nincs idő rájuk.
Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul.
"Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul."
Gondolom nem felszólítás hanem megállapítás.
"Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul."
Én ezzel egyetértek.
Bár ez is egy olyan igazság, amit valszeg az emberek 90%-a letagadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!