Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zsenik általában introvertál...

A zsenik általában introvertált emberek?

Figyelt kérdés
márc. 6. 18:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

A beilleszkedésre képtelen, de magasan funkcionáló extrovertáltakat a hátuk mögött fogják kibeszélni és nem szívesen működnek velük együtt - az extrovertáltak sem.

Aki beilleszkedésre képtelen, az alapvetően egy probléma, és hosszabb távon egy beilleszkedésre képtelen extrovertált sem lesz vicces, sőt.

márc. 6. 22:59
 42/48 anonim ***** válasza:
Én nem akarok se introvertált lenni, se furcsa.. Normális ember akarok lenni, akinek vannak barátai.
márc. 6. 23:05
 43/48 anonim ***** válasza:

Alapvetően egy egészséges ember normálisnak születik.

...és sokat formál rajta a környezete és családja, amibe születik.

Szerintem első körben nem introvertált, hanem depressziós vagy.

Az introvertáltság esetleg a következő lépcső, de nem az alapprobléma.

Nem tudom, miben vagy furcsa, enélkül nehéz jó tanácsot adni.

...de kell legyen valami megoldás számodra, akár az, hogy beszélgetsz jobb híján egy szakemberrel (nem a hülyék járnak pszichológushoz, ellenben akár segíthet lelki problémákon).

A depresszió elég komoly probléma tud lenni, próbáld ezt kezelni valamilyen módon szerintem, sosem szégyen szakmai segítséget kérni valami kapcsán egy hozzáértőtől.

márc. 6. 23:29
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet zseni a nagyon bogaras, nagyon magának való ember is.
márc. 6. 23:42
 45/48 anonim ***** válasza:

Aki introvertált az nem azt jelenti, hogy nem jók a kommunikációs készségei.

Egyszerűen csak lefárasztják az emberek, nem azért nem lesznek barátai, mert elkerülik, hanem lefárad és mondjuk munka után, már nem vágyik barátokra.

Ma világban amúgy sincs idő barátokra.

Bizonyos kor felett elkopnak a barátok, nincs idő rájuk.

Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul.

márc. 7. 02:54
 46/48 anonim ***** válasza:

"Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul."

Gondolom nem felszólítás hanem megállapítás.

márc. 7. 07:41
 47/48 A kérdező kommentje:

"Olyan emberekkel kell kapcsolatot tartani, amihez érdeked fűződik, erről szól a felnőttkor az őszinte barátság korszak egyszer lezárul."

Én ezzel egyetértek.

Bár ez is egy olyan igazság, amit valszeg az emberek 90%-a letagadna.

márc. 7. 08:42
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Többet ér egy barát, minthogy idegenekkel kössek érdekszövetséget!
márc. 7. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!