Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted is egy nagy betegség...

Szerinted is egy nagy betegség a TikTok nézése?

Figyelt kérdés

Szerintem az, nagyon is. Meg a Youtube short, meg az Instagram reels is.

Nekem sem TikTok alkalmazásom nincs , sem Instagram. A Youtubeon néha keresek videókat.

Szerintem túlzottan lekötik az emberek figyelmét, és ez még a kisebbik baj. A nagyobb, hogy folyamatosan más és más inger éri az embert, és mikor végre leteszi a telefont, az való élettől is ezt várja. Ott viszont ez nem történik, ebből következnek a psziho esetek.

28/F

2024. márc. 6. 14:49
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
38%

Össze tudom egyeztetni mint írtam, minden hétvégén van közös program. :) csak valamiért te ezt az infót ignorálod.

2024. márc. 6. 16:27
 42/47 anonim ***** válasza:
35%
Vagy lehetne ilyen időlimit Tiktokra pl, napi 1 óra maximum mondjuk... Mennyivel jobb volt régen, amikor a gyerekek meg kimentek a pályára focizni, fogócskáztak... Most meg mindenhol Tiktok zombikat látunk..
2024. márc. 6. 16:27
 43/47 anonim ***** válasza:
43%
Ezzel együtt ugye a könyvolvasásra is keresztet vethetünk.. Mennyire más, hogy fogsz egy könyvet, érzed a friss könyv illatát... Mint bambán meredni a monitor elé.. A legkártékonyabb hatása meg lehet az introvertáltakra van, akiknek nincsenek barátai és ha fenn van Facebookon, olyan illúziója van, mintha lennének neki. Pedig nincsenek, egy nagy nulla... Ez a téma nagyon átfogó és kimeríthetetlen. Nem főzős videókat kell nézni, hanem főzni (vagy nagyon max elolvasod a neten a receptet) Nem táncos videókat kell nézni, hanem biratkozni tánctanfolyamra. És így tovább... Lehet csak Messengeren is írogatni és nem találkozni a való életben, de az a barátság annyit is ér: semmit..
2024. márc. 6. 16:35
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem rosszabb, mint a Marichuy.
2024. márc. 6. 16:51
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a Gyakorit jó dolognak tartom.. 1-2 értelmes és rendes taggal leveleztem is már.. Meg jó a régebbi kérdéseimre visszakeresni, amikor akkor foglalkoztattak.. A Gyakori olyan nekem, mint egyfajta virtuális napló.
2024. márc. 6. 16:58
 46/47 anonim ***** válasza:
39%

A tik toknak semmi értelme.

Nekem kimaradt az életemből, ahogy az insa meg a többi hülyeség is, még sincs hiányérzetem.

2024. márc. 6. 17:12
 47/47 Darius- ***** válasza:
33%
Most hallom először. A blog.hu,Yandex -et és ezt a portált nézem inkább. Szerencsére nem netezek sokat, blogokat szoktam írni. Rossz látni a városiakat, amikor belebújnak a telefonba órákig . Olvastam olyat, hogy Japánban a soha ki nem mozdulo emberekről egy jelenséget is elnevezték.
2024. márc. 6. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!