Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted is egy nagy betegség...

Szerinted is egy nagy betegség a TikTok nézése?

Figyelt kérdés

Szerintem az, nagyon is. Meg a Youtube short, meg az Instagram reels is.

Nekem sem TikTok alkalmazásom nincs , sem Instagram. A Youtubeon néha keresek videókat.

Szerintem túlzottan lekötik az emberek figyelmét, és ez még a kisebbik baj. A nagyobb, hogy folyamatosan más és más inger éri az embert, és mikor végre leteszi a telefont, az való élettől is ezt várja. Ott viszont ez nem történik, ebből következnek a psziho esetek.

28/F

2024. márc. 6. 14:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudsz szöveget értelmezni? Hol írtam olyat, hogy nincs időm a haverokkal találkozni? :D azt írtam, hogy munkanapokon késő este illetve amikor mindenkinek munkaideje van, akkor épp nem tudunk találkozni. Viszont ez nem jelenti hogy ne lenne egész nap 5 szabad percem… Haverokkal inkább hétvégén szervezünk programot amikor mindenki ráér.

Amúgy te miért ide a virtuális térbe írogatsz, miért nem épp focizol a barátaiddal?

2024. márc. 6. 16:07
 32/47 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a függőség miatt káros illetve bizonyos tartalmak is azok.

Nekem nincsen, se instagramom.

Nagyon abba az irányba ment el a világ ahol videógyártásból szeretnének sokan megélni, ezt nagyon károsnak látom, mivel alig vagy egyáltalán nem érinti a valóságot.

A tik tok azért is káros mert bizonyos tartalmak veszélyesek, ha egy kisgyerek nézegeti. Ilyenek ezek a kihívások, és egyéb ,,trendek'' amikor elhitetni veled hogy lenyelt valamit közben pedig nem és hogy semmi baja. Ezt a gyerekek nem tudják mérlegelni.

Persze biztos hogy vannak jó és hasznos tartalmak, tippek, de sajnos nem vagyok jó véleménnyel róla.

2024. márc. 6. 16:09
 33/47 anonim ***** válasza:
32%

22# "Nem tudom hogy te együtt élsz-e a barátaiddal és mindenki munkanélküli a társaságban vagy mi van, de az átlagember nem tud minden nap egész nap haverokkal bulizni, de ezzel együtt vannak azért szabad percei."

Jó, csak akkor ne csodálkozz majd, ha 70 évesen tök egyedül maradsz és a kutya sem néz majd rád, se a család, se a haverok... De elmondhatod legalább, hogy 12 órát melóztál a gyárban, te munka hőse... Csak épp egyedül maradsz majd, mint a kisujjam, senki sem fogja rádnyitni az ajtót idős korodra, mert csak a munkádnak éltél, a haverokat meg leszartad. Gratulálok...

2024. márc. 6. 16:09
 34/47 anonim ***** válasza:
36%

Mi a fenéről beszélsz? Milyen 12 óra a gyárban? Milyen egyedül? Miért szarnám le a barátaimat? Honnan szedsz ilyen marhaságokat?

2024. márc. 6. 16:11
 35/47 anonim ***** válasza:
43%
34# Véleményem szerint a mobiltelefon max a találkozók időpont EGYEZTETÉSÉRE való, de szociális életet a való életben kell élni, nem Instán.
2024. márc. 6. 16:13
 36/47 anonim ***** válasza:
45%
35# Sajnálatos dolog, hogy a telefonomban jobban megbízhatok, mint a barátaimban. Ez nagyon gáz..
2024. márc. 6. 16:15
 37/47 anonim ***** válasza:
36%

Igen, de továbbra se értem miről hadoválsz. Miért szarnám le a barátaimat azért, mert most amikor mindenki dolgozik, ráadásul egy-két óra távolságra tőlem, nem épp velük vagyok?

Múlt hétvégét a családommal töltöttem, most hétvégén barátokkal megyünk moziba, amint olyan lesz az idő túra van tervben társasággal. Van időm élőben szocializálódni, de nem minden nap minden percében. Hány éves vagy, hogy ezt magyarázni kell??

2024. márc. 6. 16:16
 38/47 anonim ***** válasza:
11%
37# Te hivatkoztál a munkára.. Annyira átlátszó ez a kamu.. Ez az aduász, pedig csak simán szarsz a fejükre és ezért nem találkozol velük.
2024. márc. 6. 16:19
 39/47 anonim ***** válasza:
36%

Értem, szóval vagy sulis kamaszka vagy, vagy pedig troll. További szép napot.

2024. márc. 6. 16:19
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
39# Nem, nem vagyok troll.. Tudod értelmes ember össze tudja egyeztetni a baráti életét a munkával. Aki nem tudja, az vagy nem is akarja, vagy csapágyas.. Ennyit erről..
2024. márc. 6. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!