Szerintem az, nagyon is. Meg a Youtube short, meg az Instagram reels is.
Nekem sem TikTok alkalmazásom nincs , sem Instagram. A Youtubeon néha keresek videókat.
Szerintem túlzottan lekötik az emberek figyelmét, és ez még a kisebbik baj. A nagyobb, hogy folyamatosan más és más inger éri az embert, és mikor végre leteszi a telefont, az való élettől is ezt várja. Ott viszont ez nem történik, ebből következnek a psziho esetek.
Abban az esetben amikor már valaminek a rovására megy akkor már agybetegségnek számít sőt befolyással van rád hipnotizál te hát az ilyen alany gyengeelméjű!
2024. márc. 6. 14:54
3/47 anonim válasza:
Inkább agyhalálnak hívnám.
2024. márc. 6. 14:56
4/47 anonim válasza:
“A nagyobb, hogy folyamatosan más és más inger éri az embert, és mikor végre leteszi a telefont, az való élettől is ezt várja.”
Igen ez sajnos elég negatív hatás.
2024. márc. 6. 14:59
5/47 anonim válasza:
Azért önmagában még nem. Én szoktam TikTok videókat nézni, akár órákig is, mert érdekes, vicces, de utána nem várom a világtól, hogy ugyanezt kapjam. Például tömegközlekedési eszközökön se szoktam telót nyomkodni, séta közben se hallgatok zenét, nekem simán elég, ha csak nézelődök, vagy a gondolataimmal foglalkozom. Olvasni (rendes papírból készült könyvet...) is szeretek, pedig ott csak betűk vannak és a képzelet.
2024. márc. 6. 15:04
6/47 anonim válasza:
Nem tudom, erre max a kisujjamból tudnék kisz0pni valami választ, azt pedig nem akarok. Esetleg ha van valami tanulmány erről, azt linkelheted...
2024. márc. 6. 15:07
7/47 anonim válasza:
Bennem is hasonló kérdés fogalmazódott meg, eddig kerültem az ilyen videókat, pár napja viszont a Youtube-on elkezdtem lapozgatni a rövidvideókat és azon kaptam magam, hogy hajnal 3 óra. A sok különböző inger teljesen felkavart (hol nevettem, hol sírni akartam stb), másnap már szó szerint vágytam rá. Egész nap zizi voltam, hullámzottak az érzelmek bennnem (pedig csak itthon voltam). Egyênfüggő lehet, ki hogyan reagál rájuk, de szerintem az emberek nagy része pontosan ezt érzi.
A másik fele, hogy a legtöbb videó értelmetlen. Például amikben szép lányok rázzák a feneküket, idegen emberek fogdossák őket az utcán.
2024. márc. 6. 15:07
8/47 anonim válasza:
Egészséges mennyiségben használom, felnőtt vagyok, nem gyerek. Nekem nem származik hátrányom belőle, sőt, az érdeklődésemnek megfelelő hasznos tartalmakat is kapok rendszeresen (főzés, kreatívkodás, diéta témákban).
2024. márc. 6. 15:13
9/47 anonim válasza:
A Tiktok maga a betegség. Szerintem hihetetlen rombolást végez, nagyon káros. Túltelíti ingerekkel a fiataloj agyát pár másodpercre, aztán jön a következő.. Élő társas kapcsolatok meg nuku... Növényi szintre megyünk vissza...
2024. márc. 6. 15:14
10/47 anonim válasza:
#9 hiszen ez a cél, hogy az ember ne is tudjon gondolkodni, hiszen aki gondolkodik, az veszélyt jelenthet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!