Melyik házimunkát utálod és szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 18:59
11/16 anonim válasza:
Mindet leredukaltam a leheto legegyszerubbre . Csak a legszuksegesebbeket csinalom meg.
12/16 anonim válasza:
Utálom a takarítás minden elemét, a főzéssel és mosogatással nincs bajom. Felmosni, port törölni, fürdőszobát takarítani utálok.
13/16 anonim válasza:
A legjobban mosogatni szeretek, mert fura mód, engem kifejezetten kikapcsol. Felmosni szeretek a legkevésbé, főleg ronggyal.
14/16 anonim válasza:
Mosni szeretek, szeretem nézni ahogy pörög a ruha és finom illatosak lesznek.
Utálni? Hát nem is tudom. Úgy utálni nem utálok semmit, talán a mosogatást kedvelem a legkevésbé.
15/16 anonim válasza:
Hát, őszinte leszek... Tiszta, szép lakásban élünk, de én egyik házimunkára sem tudom azt mondani, hogy hú de szeretem. Csak megcsinálom, mert muszáj. De soha nem kezdek neki örömmel és boldogsággal egyiknek sem, hogy de jó, végre megint mosogathatok vagy hurrá, ismét kádat súrolhatok. Nagyon utálok nekiállni az összes házimunkának. De csak elkezdeni nehéz, amikor már csinálom, akkor már nincs gondom vele és a végeredményt kifejezetten imádom, amikor szép tiszta, illatos minden. De belekezdeni sosincs kedvem, nehezemre esik lelkileg rávenni magam és nekikezdeni. Ettől függetlenül rend és tisztaság van, nincs elhanyagolva a házimunka.
16/16 Metionin válasza:
Egyiket sem szeretem de a mosogatást rühellem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!